Antena 3 CNN Life Oameni El este Brandon Stanton, omul din spatele aparatului "Humans of New York"

El este Brandon Stanton, omul din spatele aparatului "Humans of New York"

El este Brandon Stanton, omul din spatele aparatului "Humans of New York"
05 Feb 2014   •   13:50

Brandon Stanton s-a mutat în New York în 2010. Ca fotograf amator, el a fost imediat fascinat de mulţimea pestriţă a persoanajelor întâlnite pe străzile metropolei americane.
A început să realizeze portrete stradale cu persoane total necunoscute şi le-a adăugat într-un album de pe pagina sa de Facebook, pe care l-a intitulat "Humans of New York".

Treptat, fotografiile realizate de el au câştigat din ce în ce mai multă popularitate, fapt ce l-a determinat să creeze o pagină întreagă, dedicată proiectului său inedit.

Acum, aproape fiecare oraş mare din lume are o pagină similară pe Facebook, iar Brandon a devenit o mică celebritate pe străzile din New York, fiind invitat la diverse talk-show-uri televizate.

Comunitatea creată în jurul paginii sale a strâns până acum peste 2,3 milioane de persoane. Prietenii virtuali au reuşit în repetate rânduri să strângă zeci de mii de dolari pentru scopuri caritabile.


Conform New York Times, Brandon Stanton a devenit cel mai bine vândut autor, după ce în 2013, a publicat un album foto (Humans of New York - HONY), cu comentariile aferente.
 

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close