Antena 3 CNN Life Oameni Eroul simpatic al Americii. El le-a salvat pe cele trei tinere răpite în urmă cu 10 ani

Eroul simpatic al Americii. El le-a salvat pe cele trei tinere răpite în urmă cu 10 ani

Eroul simpatic al Americii. El le-a salvat pe cele trei tinere răpite în urmă cu 10 ani
Sursa foto: Foto: YouTube
08 Mai 2013   •   14:03
Bărbatul de culoare care le-a salvat pe cele trei fete răpite în Cleveland a devenit extrem de popular în SUA. Cu atitudinea sa relaxată şi plină de umor, Charles Ramsey a fost denumit noul erou al Americii.

Filmul în care povesteşte cum le-a salvat pe cele trei tinere a fost vizualizat de milioane de oameni pe YouTube.

Charles Ramsey, în vârstă de aproximativ 40 de ani, locuieşte chiar lângă casa în care au fost sechestrate cele trei tinere. El a povestit cum a "auzit un strigăt atunci când mânca de la McDonalds".

După ce a pronunţat de mai multe ori numele companiei, el a fost contactat pe Twitter de reprezentanţii acesteia, care i-au transmis următorul mesaj: "Salutăm curajul victimelor. Hai Charles! Vă vom contacta".


"Iată-mă, deci, în faţa uşii, cu Big Mac-ul meu pe jumătate mâncat. Încerc să deschid uşa, dar nu pot, deoarece era blocată. Am început să dau lovituri de picior în josul uşii şi ea a ieşit târându-se, cu copilul ei", a povestit bărbatul pentru CNN .

"Am ştiut că ceva e în neregulă când o frumoasă micuţă albă s-a aruncat în braţele unei persoane de culoare. Mi-am zis că ori este miloagă, ori are probleme", a mai povestit bărbatul.

Frazele sale au fost chiar remixate în stil rap.

Restaurantul Hodge's, unde este angajat, a postat un mesaj de felicitare pe pagina sa de Facebook. "Noi suntem foarte mândri de angajatul nostru... Este un adevărat erou din Cleveland". Respectivul mesaj a fost comentat de către un internaut care sugerează că "el merită o mărire de salariu!".

Internauţii au creat mai mai multe conturi de Facebook în onoarea sa, între care "Charles Ramsey preşedinte" sau "Le McDo' gratuit pe viaţă pentru Charles Ramsey".


 

×
Subiecte în articol: erou
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close