Antena 3 CNN Life Oameni "Există speranţă chiar şi atunci când situaţia pare fără speranţă". Povestea impresionantă a unui copil român

"Există speranţă chiar şi atunci când situaţia pare fără speranţă". Povestea impresionantă a unui copil român

"Există speranţă chiar şi atunci când situaţia pare fără speranţă". Povestea impresionantă a unui copil român
01 Ian 2015   •   18:11

Un copil adoptat din România de o americancă a primit, odată cu noua familie, şi şansa la viaţă. Bolnav de cancer şi abandonat într-un orfelinat, băiatul a fost îndrăgit de o voluntară din Statele Unite ale Americii care s-a luptat să-l salveze de la moarte. Şi a reuşit. Acum amândoi trăiesc peste Ocean.

În 2004, Keri era voluntar într-un orfelinat din România. Aşa l-a cunoscut pe Adi, un copil român de câtiva ani, bolnav de cancer.

Adi a intrat în remisie după câteva sesiuni de chimioterapie, dar Keri, care între timp îi devenise asistentă maternală, a auzit de un medicament care ar fi putut să încetinească boala. Cum medicamentul nu era disponibil în România, băiatul a fost dus în America.

Adi şi Keri s-au întors în România unde a început procesul de adopţie a băiatului. Odată actele aprobate, cei doi s-au stabilit peste Ocean unde băiatul a continuat tratamentul şi s-a vindecat.

Adi nu a mai avut probleme de sănătate de aproape 10 ani şi trăieşte o copilărie frumoasă.

"Nu am avut încredere că va supravieţui, dar uite că şi astăzi este cu noi. Aşa că există speranţă chiar şi atunci când situaţia pare fără speranţă", a spus Kary Penner, mama lui Adi.










×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close