Antena 3 CNN Life Oameni HALUCINANT! O fetiţă îşi sprijină mama dependentă de heroină să nu cadă de pe scaun

HALUCINANT! O fetiţă îşi sprijină mama dependentă de heroină să nu cadă de pe scaun

HALUCINANT! O fetiţă îşi sprijină mama dependentă de heroină să nu cadă de pe scaun
10 Mar 2014   •   13:29

Un material video şocant a devenit viral în acest weekend pe internet. Imaginile prezintă o tânără mamă într-o stare acută de somnolenţă, care circula împreună cu fiica ei minoră într-un autobuz din Philadelphia.

Oficialii speculează şi sunt de părere că femeia consumase droguri, cel mai probabil heroină, având în vedere starea fizică difuză.
Surprinzătoare este lipsa totală de reacţie a celorlalţi pasageri. Singura care pare să fie îngrijorată de situaţia femeii este chiar fiica ei, care încearcă să îi susţină capul şi să o trezească.

"Este îngrozitor când vezi asemenea lucruri. O femeie dependentă de heroină, cu o fetiţă care încearcă să-i păstreze echilibrul şi nimeni să nu o ajute", a spus Tom Nestel, şeful Poliţiei de Transporturi din sistemul public, pentru Philly.com.
"Ar fi trebuit să avem 15 apeluri la numărul de urgenţă, care să raporteze acest caz. Nu cred că există persoane atât de nepăsătoare... Ah, ce păcat! şi apoi să-şi vadă de treabă", a spus acelaşi oficial.

Un reprezentant al unei organizaţii de ajutor social, Anne Marie Ambrose, semnalează şi ea gravitatea acestei întâmplări.
"Abuzul asupra copiiilor este o problemă a întregii comunităţi. Dacă vedeţi că un copil este abuzat sau neglijat, ar trebui să informaţi imediat autorităţile. Mulţumim celor care ne-au contactat după ce au văzut aceste imagini pe You Tube, dar nu înţelegem de ce martorii oculari au rămas atât de impasibili", a adăugat revoltată Ambrose.

ATENŢIE! Imagini cu puternic impact emoţional!

 

Poliţia Metropolitană, prin vocea purtătorului său de cuvânt, John Stanford, spune că în astfel de cazuri este recomandat să se evite o confruntare cu persoana aflată într-o astfel de situaţie.
"Ar trebui să anunţaţi şoferul mijlocului de transport şi să sunaţi imediat la numărul de urgenţă. Persoana în cauză poate avea reacţii necontrolate şi poate fi foarte violentă", a subliniat Stanford.


×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close