Antena 3 CNN Life Oameni Își ținea copilul de mână în autobuz, când s-a întâmplat ceva foarte urât. Reacția mamei a fost uimitoare

Își ținea copilul de mână în autobuz, când s-a întâmplat ceva foarte urât. Reacția mamei a fost uimitoare

Își ținea copilul de mână în autobuz, când s-a întâmplat ceva foarte urât. Reacția mamei a fost uimitoare
Sursa foto: Foto: facebook
30 Ian 2016   •   14:10

O femeie din Marea Britanie a postat un mesaj impresionant pe Facebook, după ce băiețelul ei a fost umilit într-un autobuz de niște copii mai mari. Totul s-a întâmplat sub ochii femeii.

„Astăzi, mi s-a rupt inima. În timp ce călătoream cu autobuzul, fiul meu de 3 ani a fost umilit de un băiat care nu avea mai mult de 13 ani. Din nefericire, nu este prima oară când se întâmplă asta și știu că nu va fi nici ultima oară. Și pentru ce? Pentru că este roșcat.

I-a spus băiatului meu frumos că cei de la Protecția Copilului vor veni să-l ia pentru că are o culoare atât de dezgustătoare a părului. Apoi băiatul s-a întors către un alt adolescent și i-a spus că, dacă ar avea un copil roșcat, l-ar omorî.

De atunci, băiatul meu mă tot întreabă dacă nu pot să-i schimb culoarea părului pentru ca oamenii să-l placă.

Am scris acest mesaj pentru că vreau să-i arăt fiului meu că, în lume, sunt mai mulți oameni buni decât oameni răi. Că sunt foarte mulți oameni care nu te judecă pentru felul în care arăți”, a scris Lauren Russel pe Facebook.

Today my heart broke in two. Whilst travelling on a public bus number 12 I witnessed such cruel behaviour towards my 3...

Posted by Lauren Russell on Monday, November 16, 2015

×
Subiecte în articol: copil
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close