Antena 3 CNN Life Oameni 2 jocuri pentru adulţi care încing atmosferă în cuplu

2 jocuri pentru adulţi care încing atmosferă în cuplu

Orice relaţie, chiar dacă este una aflată la început sau una cu vechime, are nevoie de lucruri care să-i scoată pe cei doi din banal şi din rutină.

2 jocuri pentru adulţi care încing atmosferă în cuplu
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Mar 2022   •   12:48

Jocurile pentru adulţi sunt o astfel de modalitate prin care se poate da savoare timpului petrecut împreună de cei doi iubiţi.

Pe piaţa sunt multe astfel de jocuri, care mai de care mai provocatoare şi mai captivante, care nu doar că vor stârni zâmbete şi vor face obrajii să roşească, dar îi ajută pe jucători să se cunoască mai bine, să-şi afle unul altuia cele mai ascunse secrete erotice şi să creeze un preludiu pentru ce va urma.

Iată două jocuri pentru adulti care pot fi jucate împreună cu iubitul sau iubita, într-un cadru romantic, intim, eventual alături de o sticlă de vin:

Monogamy”, pentru o noapte incitantă şi plină de neprevăzut

Jocul este ideal pentru a (re) aprinde flacăra iubirii într-un cuplu, având o tentă erotică, dar fiind în acelaşi timp şi un joc distractiv. Pentru că atmosfera să fie una propice pentru intimitate şi descoperirea partenerului, este ideal ca jocul să se desfăşoare cu muzica în surdină şi cu lumina difuză.

Jocul conţine următoarele elemente: o tablă de joc, 2 pointere, 4 pachete cu cartonaşe, un zar, broşură cu instrucţiuni şi 12 inele colorate astfel: 4 de culoare roz – Intimitate; 4 de culoare mov – Pasiune; 4 de culoare roşie – Înflăcărare. Cartonaşele sunt şi ele cu porunci diferite, în funcţie de nivel.

Monogamy începe privind adânc în ochi partenerul. Cel care clipeşte pierde dreptul de a arunca zarurile primul. Scopul jocului este că fiecare partener să înconjoare tabla Monogamy de şase ori. În funcţie de zar, fiecare se va alege cu un zabet, o conversaţie intimă şi fierbinte sau cu o acţiune care va stârni pasiunea dintre jucători.

Bătălia cuplurilor”, un joc incitant şi amuzant

Acest board game pentru adulţi este potrivit pentru a fi experimentat atât în cuplu, cât şi alături de alte cupluri, dar aici se va face referire la jocul între doi parteneri.

Jocul conţine o tablă cu două fete, una dintre acestea putând fi folosită pentru jocul în cuplu, cealaltă pentru cuplu vs. Cuplu, 8 pioni, 6 jetoane, 48 de vouchere, o clepsidră, 2 table de desenat, o tablă „Învârte sticlă” şi 2 markere. În plus, mai sunt 5 seturi a câte 55 de cărţi care vorbesc despre: „Cat de bine ne cunoaştem?”, „Ghiceşte ce desenez”, „Despre ce crezi că vorbesc?” şi „Ne gândim la acelaşi lucru?”.

Varianta de joc în cuplu este următoarea: fiecare jucător primeşte un pion, iar pe măsură ce jocul înaintează ei avansează spre centrul tablei. Fiecare căsuţă pe care ajung implica extragerea cărţii aferente.

Când un jucător extrage o carte, partenerul îi citeşte instrucţiunile, iar o cerinţă îndeplinită îi va aduce 2 jetoane Cupidon. Dacă partenerii se ajuta unul pe celălalt, sunt beneficii de ambele părţi, pentru că persoana care ajută primeşte şi ea un jeton Cupidon.

Avantajele care apar jucând aceste jocuri în cuplu sunt unele care nu sunt de neglijat, conform JocuriPentruAdulti.ro: consolidarea relaţiei, sporirea încrederii, apropierea fizică, relaxarea şi, nu în ultimul rând, cunoaşterea cu adevărat a partenerului.

Se recomandă ca pentru jocurile de mai sus partenerii să-şi ia cât timp au nevoie, pentru a savura pe îndelete momentul şi a se bucura de fiecare clipă petrecută împreună. Un joc de cuplu poate fi o scânteie care va aprinde focul pasiunii.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close