Antena 3 CNN Life Oameni Lecție de omenie. Mamă a doi copii, o femeie din Germania ajută un băiat din Botoșani

Lecție de omenie. Mamă a doi copii, o femeie din Germania ajută un băiat din Botoșani

Lecție de omenie. Mamă a doi copii, o femeie din Germania ajută un băiat din Botoșani
Sursa foto: Foto: Pixabay
03 Oct 2016   •   16:56

Peggy Kraz, proprietara unui salon de înfrumuseţare din Germania, dă o lecţie de omenie, în România. Mamă a doi copii, ea s-a decis să ajute un băiat din Botoşani până când acesta va fi pe „propriile picioare”. Asta după ce, în urmă cu mai mulţi ani, a fost la rândul ei ajutată să urmeze un curs de calificare, scrie monitorulbt.ro.

În urmă cu doi ani, a venit la Botoşani şi se ruga ca Dumnezeu să-i scoată în cale copilul de care să aibă grijă. Coincidenţă sau nu, maşina în care se afla a fost implicată într-un accident uşor şi în timp ce erau clarificate toate aspectele legale, de maşină s-a apropiat un băiat. Fiul ei, care se afla în interior, i-a dat acelui băiat un sandvici. Atunci a ştiut că de acel copil trebuie să aibă grijă. A aflat apoi că Mădălin era unul dintre copiii din Parcul Tineretului care serveşte masa la cantina Asociaţiei Misionare “El rămâne credincios”.

De atunci au trecut doi ani, perioadă în care periodic i-a trimis băiatului bani sau produse, prin intermediul reprezentanţilor asociaţiei.

Sursă: monitorulbt.ro

×
Subiecte în articol: ajutor
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close