Antena 3 CNN Life Oameni "Mama+Fiica", un proiect fotografic inedit şi plin de emoţie

"Mama+Fiica", un proiect fotografic inedit şi plin de emoţie

"Mama+Fiica", un proiect fotografic inedit şi plin de emoţie
08 Feb 2013   •   17:15
"Mother + Daughter", proiectul tinerei artiste Carra Sykes, nu are în spate o poveste care să ne ţină cu sufletul la gură. Fotografiile sale valorează, însă, mai mult decât orice altă poveste, oricât de clişeic ar suna asta.

Carra Sykes, locuieşte în Greensboro, Carolina de Nord, are 24 de ani şi este designer grafic. Era în căutarea unui job, atunci când i-a venit ideea proiectului "Mother + Daughter".

Se decisese să nu se lase cuprinsă de frustrarea care vine odată cu procesul de căutare a unui nou loc de muncă şi să-şi folosească cumva energia creativă.

Ideea propriu-zisa i-a venit când unchiul său a glumit pe seama obiceiului mamei ei, Marti, de 59 de ani, de a împrumuta hainele fiicei.

Amuzată de observaţia pertinentă, Carra a făcut o fotografie cu ea şi mama ei, purtând aceleaşi haine şi abordând aceeaşi poziţie.
Cum rezultatul a fost mai mult decât plăcut, ea s-a hotărât  să mai tragă câteva instantanee, în ipostaze diferite.

Aşa s-a creat "Mother + Daughter", un proiect fotografic care surprinde relaţia dintre o mamă şi fiica ei şi despre o altă metodă prin care se  poate depăşi diferenţa dintre generaţii.

×
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close