Antena 3 CNN Life Oameni Medicii i-au mai dat doar 6 luni de trăit, fiind diagnosticată cu CANCER în stadiul IV. Femeia asta a ÎNVINS boala, iar povestea ei e uimitoare

Medicii i-au mai dat doar 6 luni de trăit, fiind diagnosticată cu CANCER în stadiul IV. Femeia asta a ÎNVINS boala, iar povestea ei e uimitoare

Medicii i-au mai dat doar 6 luni de trăit, fiind diagnosticată cu CANCER în stadiul IV. Femeia asta a ÎNVINS boala, iar povestea ei e uimitoare
de O.P.    |    31 Ian 2013   •   09:29

Cancerul este boala secolului. Milioane de oameni mor anual din cauza acestei maladii care seceră şi mutilează trupurile. Suferinţa şi durerile pe care această boală le aduce sunt inimaginabile, iar tratamentul este un adevărat calvar: operaţii, radioterapie, chimioterapie, ca să nu mai vorbim de calmantele care ajung să nu îşi mai facă efectul.

Însă astăzi vă vom spune povestea de viaţă a unei femei care a ajuns să învingă această boală, pentru care medicina tradiţională încă nu a găsit un leac. Marlene McKenna a fost diagnoticată cu melanom malign în stadiul IV, iar medicii i-au mai dat numai şase luni de trăit, după ce a fost supusă la trei intervenţii chirurgicale.



Dar să începem cu începutul.

"Sun o persoană care de 27 de ani supravieţuieşte cancerului. Am fost diagnosticată în 1986 cu melanom malign în stadiul IV şi după ce am trecut prin trei operaţii chirurgicale de extirpare a tumorii, medicii mi-au dat un verdict sumbru: nu mai aveam de trăit decât şase luni, asta dacă acceptam să fiu mutilată de chimioterapie şi radioterapie.

Însă nu mi-am pierdut speranţa. Am ştiut că există o altă cale prin care pot trece peste acest hop al vieţii şi am început să caut răspunsuri. Fratele meu este cel care mi-a povestit despre microbiotică şi am mers împreună cu el să îl vizităm pe doctorul Marc VanCauwenberghe, în Boston.



El mi-a recomandat o dietă strict macrobiotică. La început ezitantă şi întrebătoare, m-am decis totuşi să mă îmbarc în acest drum. După ce am început să mănânc numai alimentele pe care doctorul Marc mi le-a prescris am văzut cu ochii mei cum starea de sănătate se îmbunătăţeşte văzând cu ochii.



Dacă atunci când mă operasem, medicii s-au speriat de culoarea sângelui meu - acesta având o nuanţă de maroniu, după numai o lună de dietă microbiotică sângele meu ajunsese să aibă o culoare de roşu aprins.

Din 1 mai 1986 nu m-am mai uitat înapoi şi sunt fericită că sunt una din puţinele persoane care poate spune că a învins această boală cruntă".

Aceasta este doar o parte a poveştii reale a Marlenei, care, vindecată fiind de cancer, a rămas însărcinată la vârsta de 42 de ani şi în acelaşi an s-a decis să candideze pentru un post în Senatul American, cu toate că a pierdut la mustaţă alegerile, Marlene a născut un copil perfect sănătos, în ciuda tuturor avertismentelor date de medici.

În afară de dieta exclusiv vegetariană, bazată pe seminţe, grăunţe, sâmburi şi legume Marlene şi-a păstrat credinţa în Dumnezeu, şi-a păstrat o fire optimistă şi a ştiut că aşa va învinge.

Iată un DOCUMENT în limba engleză în care puteţi afla mai multe despre dieta macrobiotica:






×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close