Antena 3 CNN Life Oameni S-a cățărat până în vârful unui templu mayaș. Mesajul pe care l-a găsit acolo i-a schimbat viața

S-a cățărat până în vârful unui templu mayaș. Mesajul pe care l-a găsit acolo i-a schimbat viața

S-a cățărat până în vârful unui templu mayaș. Mesajul pe care l-a găsit acolo i-a schimbat viața
Sursa foto: Foto: reddit
31 Ian 2016   •   15:48

O vizită la ruinele templelor mayașe este o experiență de neuitat pentru oricine. Pentru un turist a fost însă mult mai mult, o adevărată lecție de viață.

După ce a ajuns în vârful unuia dintre edificii, turistul a găsit o sticlă cu un mesaj care i-a sfâșiat inima. Un mesaj pozitiv, dar tragic, un mesaj puternic, dar sensibil.

”Oricui are nevoie de speranță.

Mă numesc Katy și ar fi trebuit să fiu în luna de miere. Cu toate asta, cu o săptămână înainte de nuntă, dragostea vieții mele, cel mai bun prieten al meu, a murit. Numele lui era Tre și era un bărbat amuzant, puternic, iubitor și plin de compasiune, un bărbat care mă făcea să mă simt de parcă aș fi fost singura fată din lume.

De prima dată când ne-am ținut de mână am știut că este bărbatul cu care vreau să mă mărit.

Voiam să vedem ruinele mayașe și era foarte bucuros când am hotărât să mergem în excursie. Am hotărât să fac totuși acest voiaj, să urc până aici, pentru el.

Cuvintele mele de încurajare sunt următoarele: nu renunța niciodată, știu e mai ușor de zis decât de făcut, dar încearcă. E atât de multă viață în fața ta și nu știi niciodată când se poate termina. Iubește mereu. Este atât de multă suferință și furie în lume, încât nu vrei să pleci de pe lumea asta fără iubire în sufletul tău. Fii mereu tu însuți și răzi, pentru că mereu sufletul tău pereche te va iubi pentru cine ești cu adevărat și niciodată nu te va face să simți că trebuie să te schimbi.
Sufletul tău pereche te va face să te simi la fel de special precum capetele încoronate. Dar, amintește-ți, trebuie să simți și să fii la fel pentru persoana de lângă tine. Ăsta este respectul.

Oricine găsește această scrisoare, mă rog să găsești sau să fi găsit deja acest tip de iubire. Acea iubire care scoate la iveală tot ce e mai bun în tine, care te face mai bun. Și pentru cei care au găsit iubirea asta și au pierdut-o, iubiți-i în continuare pe ceilalți, nu lăsați dragostea să moară, încercați să râdeți și să trăiți viața.

Cu dragoste, mereu,
cea care aproape a fost Katy Kraus”

×
Subiecte în articol: mesaj
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close