Antena 3 CNN Life Oameni Mesajul sfâşietor al unei mame. "Niciun sacrificiu nu este prea mare pentru copilul tău. Aminteşte-ţi povestea mea"

Mesajul sfâşietor al unei mame. "Niciun sacrificiu nu este prea mare pentru copilul tău. Aminteşte-ţi povestea mea"

Mesajul sfâşietor al unei mame. "Niciun sacrificiu nu este prea mare pentru copilul tău. Aminteşte-ţi povestea mea"
03 Oct 2015   •   17:58

Povestea lui Natalie Morgan este una sfâşietoare. Şi a decis să o facă publică, îndemnând oamenii să plece de la premisa că niciun sacrificiu nu este prea mare pentru copiii lor.

Natalie a postat pe Facebook o serie de poze cu fiica sa, Eleanor Josephine, care s-a născut moartă, în a 40-a săptămână de sarcină.

„Vor fi nopţi fără somn, cu schimbat de scutece în miez de noape, cu scuipat în păr, pipi pe tricou şi rahat pe mâini, cu ţipetele tale şi ale copilului. De fiecare dată când se întâmplă asta, când îţi vine să laşi totul şi să fugi – aminteşte-ţi povestea mea”.

Bebeluşul s-a născut fără viaţă, iar medicii nu au ştiut cum să-i dea vestea.

„În loc să o protejeze, corpul meu a ucis-o. Era atât de frumoasă, de perfectă. O iubesc atât de mult şi sentimentul devastator care mă încearcă nu poate fi descris. Am făcut sute de poze, i-am făcut băiţă, i-am periat părul şi am ţinut-o în braţe, spunându-i cât de mult o iubim. Şi mi-am cerut mereu scuze. Oh, mi-am dezamăgit copilul” a povestit Natalie.

Lui Natalie şi soţului ei li s-a permis să stea cu copilul în spital pentru o perioadă, dar după câteva ore a urmat un spectacol grotesc.

„Odată cu trecerea timpului nu mai era copilul perfect pe care l-am adus pe lume. Nu am putut să o văd cum se deteriora în braţele mele. Am vrut să mor şi eu. Tot ce vă cer este ca atunci când aveţi parte de momentele voastre dificile cu bebeluşii, când eşti la capătul răbdării şi al puterii, în loc să-l implori să doarmă, găseşte puterea în tine şi spune o rugăciune de mulţumire pentru că îl ai, oricât de greu ar fi. Şi dacă vreţi, spuneţi o rugăciune şi pentru mine şi pentru toate mamele care şi-au pierdut copiii” a mai spus Natalie.

×
Subiecte în articol: bebelus copil mesaj
Parteneri
Noi sancțiuni drastice pentru șoferii prinși băuți sau drogați la volan în România
x close