Antena 3 CNN Life Oameni Minunea de pe Facebook. Gestul acestei femei a impresionat întreaga lume

Minunea de pe Facebook. Gestul acestei femei a impresionat întreaga lume

Minunea de pe Facebook. Gestul acestei femei a impresionat întreaga lume
26 Mar 2013   •   17:42

Gestul unei femei din California impresionează o lume întreagă. În urma unei promisiuni făcute faţă de ea însăşi, femeia îi va dona un rinichi unui bolnav a cărui viaţă depinde de asta. Şi mai emoţionant este însă faptul că cei doi nu s-au văzut vreodată până acum câteva zile. Când au aflat unul de altul pe... Facebook.

La 51 de ani, zilele lui Eddie Beatrice sunt numărate fără un transplant. De doi ani, rinichii lui nu mai funcţionează cum trebuie iar el este dependent de dializă. În mai puţin de o săptămână, totul va rămâne însă doar un vis urât. O femeie pe care nu a văzut-o niciodată până acum câteva zile s-a oferit să îi doneze un rinichi sănătos.

Eddie Beatrice nu a avut nicio problemã de sănătate pânã în 2011. Făcea sport în mod regulat şi avea grijă la dietă. A intrat în şoc septic în urma unei intervenţii chirurgicale banale.

Viaţa lui depindea de un transplant. Lista de aşteptare era însă atât de lungă încât ar fi putut dura până la 8 ani. Iar bărbatul nu avea atâta timp la dispoziţie.Cuprins de disperare, pe 1 ianuarie, Eddie a început să caute online şi a găsit un lanţ de donatori vii pe Facebook.

Cei doi au decis să îşi facă publică povestea în speranţa că vor da un exemplu şi alte persoane văr face acelaşi gest.

Chiar dacă nu doreşte o recompensă financiară, donatoarea spune că va primi în schimbul rinichiului cel mai frumoas cadou. "O să-l vad pe acest om cum se va face bine" spune Kelly Wright.






×
Subiecte în articol: Facebook rinichi
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close