Antena 3 CNN Life Oameni „Nu îmi pot lua gândul de la șeful meu. De fiecare dată când îl văd simt că... Am acele imagini în minte și nu-mi pot reveni”

„Nu îmi pot lua gândul de la șeful meu. De fiecare dată când îl văd simt că... Am acele imagini în minte și nu-mi pot reveni”

O tânără povestește pentru The Guardian că este extrem de atrasă de șeful ei, în urma unui vis. Fata nu știe ce să mai facă pentru a-și lua gândul de la el.

„Nu îmi pot lua gândul de la șeful meu. De fiecare dată când îl văd simt că... Am acele imagini în minte și nu-mi pot reveni”
30 Ian 2020   •   11:04

„Într-o noapte am avut un vis erotic legat de șeful meu. De atunci sunt foarte atrasă de el și mă simt incomod în preajma lui. Nu pot să mă uit la el fără să îmi vină acele imagini în minte și chiar nu mai știu ce să mă fac. Oare cum aș putea să îmi șterg visul din memorie?” întreabă tânăra în anonimat. 

Pamela, terapeut pentru The Guardian este de părere că visele nu trebuie să ne facă să ne simțim incomod, deoarece ele reprezintă simboluri și nu este întodeuna vorba despre oamenii pe care îi visăm. Dacă șeful spre exemplu reprezintă o figură autoritară, atunci flirtul cu autoritatea ar putea însemna că este nevoie să îți iei viața în propriile mâini. 

De multe ori, visurile erotice pot porni și din realitate, când un semnal din partea persoanei este perceput la nivel de subconștient, iar mintea analizează evenimentul în vis. 

 

×
Subiecte în articol: sef relatii
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close