Antena 3 CNN Life Oameni O americancă este atât de singură încât vrea să-şi închirieze o familie de Sărbători

O americancă este atât de singură încât vrea să-şi închirieze o familie de Sărbători

O americancă este atât de singură încât vrea să-şi închirieze o familie de Sărbători
11 Dec 2013   •   15:22

Într-o eră în care egocentrismul este în plină dezvoltare printre semenii noştri, iar cariera ocupă un loc tot mai important în viaţa multora dintre noi, o femeie din California este atât de singură încât s-a gândit să-şi închirieze o familie întreagă.

Disperată că nu are cu cine să îşi petreacă sărbătorile de iarnă, ea a postat un anunţ prin care caută să închirieze o familie pentru câteva zile din acest sezon. Cei interesaţi de oferta femeii trebuie să o facă să se simtă ca şi cum "familia" ar fi "lumina vieţii ei", iar fiecare "membru" va fi renumerat cu 8$/oră, transmite News10.net.

Jackie Turner, 26 de ani, visează la familia pe care n-a avut-o niciodată

În vârstă de 26 de ani şi studentă la Universitatea William Jessup, Jackie Turner spune că provine dintr-o famlie destrămată şi a suferit nenumărate abuzuri în copilăria sa nefericită. De multe ori, ea a fost nevoită să doarmă pe străzi, necunoscând niciodată atmosfera specială a sărbătorilor, în sânul unei familii adevărate.

Femeia recunoşte că nu a fost nici ea "uşă de biserică" pe parcursul vieţii, fiind închisă în penitenciar un an de zile, pentru furt calificat.
Studenta spune că este fericită acum. A găsit câţiva doritori, cu un trecut asemănător cu al ei şi speră ca sărbătorile acestea să o facă să simtă magia acestor zile.


×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close