Antena 3 CNN Life Oameni O femeie își dorește al patrulea copil, dar soțul ei nici nu vrea să audă. Motivul lui este unul complet neașteptat

O femeie își dorește al patrulea copil, dar soțul ei nici nu vrea să audă. Motivul lui este unul complet neașteptat

O femeie își dorește al patrulea copil, dar soțul ei nici nu vrea să audă. Motivul lui este unul complet neașteptat
01 Iul 2019   •   10:56

O femeie cere sfatul expertei în relații de la The Guardian legat de o problemă care o macină. Femeia își dorește un al patrulea copil, însă soțul ei nici nu vrea să audă de acest lucru. Bărbatul i-a spus că ce-l de-al treilea copil a fost o provocare destul de mare, și preferă să se bucure de tinerețea rămasă, fără încă un bebeluș de îngrijit. Acesta i-a spus femeii să fie fericită pentru faptul că cei trei copii sunt sănătoși, și că perioada cea mai grea a trecut. Soția lui mărturisește experțiilor însă că visul ei dintodeauna a fost să aibă trei copii iar acum că menopauza se apropie cu pași repezi, nu știe dacă să îș asculte soțul sau să insite în această privință. 

Mariella, expertă în relații de familie pentru The Guardian îi reamintește femeii întâi de toate că este foarte norocoasă pentru că poate alege de câte ori, când și cum face un copi, pentru că din păcate, multe femei nu au dreptul la această alegere.. Deasemenea, Mariella aduce în vedere problema supra-popularizării, și menționează că orice copil nou este o amenințare din acest punct de vedere pentru copiiii pe care îi are deja.

Specialista este de părere că femeia ar trebui să ia în considerare opțiunea adopției și mai ales să fie fericită pentru familia sănătoasă pe care o are. 

Sursă: The Guardian 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close