Antena 3 CNN Life Oameni O minune de Crăciun. A văzut o femeie fără adăpost şi s-a apropiat de ea. Ce a aflat i-a schimbat percepţia asupra vieţii

O minune de Crăciun. A văzut o femeie fără adăpost şi s-a apropiat de ea. Ce a aflat i-a schimbat percepţia asupra vieţii

O minune de Crăciun. A văzut o femeie fără adăpost şi s-a apropiat de ea. Ce a aflat i-a schimbat percepţia asupra vieţii
Sursa foto: Foto: freeimages.com
23 Dec 2017   •   12:29

De multe ori, subestimăm impactul pe care un gest simplu îl poate avea asupra vieţii unui om. Nu ne ia mai mult de un minut să întrebăm un om ce face, cum se simte, cu toate că această simplă întrebare îi poate schimba în bine întreaga zi sau poate chiar viaţa.

Americanul James Worley a învăţat această lecţie importantă, după ce s-a oprit pe stradă pentru a vorbi cu o femeie fără adăpost. Habar nu avea că gestul lui urma să-i schimbe radical viaţa.

Iniţial, James a fost pur şi simplu curios. A vrut să afle povestea de viaţă a femeii. După mai multe conversaţii cu Jennie Barela, americanul a aflat că femeia fără adăpost avea un fiu pe care nu îl mai văzuse de mai mulţi ani.

James a decis să-l găsească pe fiul femeii pentru a-i spune ce se întâmplă cu mama lui. Jason Osaka îşi căuta mama de mai bine de trei ani, când a primit apelul telefonic de la James. Ajunsese să creadă că mama lui, care suferea de schizofrenie, murise.

Când s-a întâlnit cu mama lui, a fost copleşit de emoţie. Nu se aştepta să o vadă într-o asemenea stare. A acceptat imediat să o ia în îngrijire şi să-i acorde ajutorul de care avea nevoie. Acum, femeia va petrece Crăciunul alături de fiul ei pentru prima oară după foarte mulţi ani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close