Antena 3 Life Oameni O palmă dată marilor dezvoltatori! A refuzat 1 milion de dolari şi a forţat ca mall-ul să fie construit în jurul casei sale (VIDEO)

O palmă dată marilor dezvoltatori! A refuzat 1 milion de dolari şi a forţat ca mall-ul să fie construit în jurul casei sale (VIDEO)

de G.C.P    |    06 Apr 2015   •   14:35
O palmă dată marilor dezvoltatori! A refuzat 1 milion de dolari şi a forţat ca mall-ul să fie construit în jurul casei sale (VIDEO)

În 2006, antreprenorii imobiliari au decis să construiască un centru comercial în Seattle, Washington, iar planurile proiectului includeau şi casa lui Edith Macefield. Numai că femeia nu s-a lăsat în niciun fel înduplecată să renunţe la căminul ei.

După ce bătrâna, în vârstă de 84 de ani, a refuzat o ofertă colosală, de un milion de dolari, dezvoltatorii au decis să schimbe planul de construcţie şi să ridice mall-ul în jurul acestei case.

După ce încăpăţânarea femeii a fost cunoscută pe internet de toată lumea, casa acesteia a devenit un simbol al luptei împotriva lăcomiei corporaţiilor şi a inspirat filmul "Up", al celor de la Pixar.

În 2008, Edith a murit şi a lăsat casa lui Barry Martin, un inginer constructor care lucra la o clădire alăturată şi care a devenit un prieten de nădejde, el fiind şi singurul care a ingrijit-o pe bătrână până în ultimele clipe.


Viitorul casei rămâne incert, dar Martin spunea că vrea să transforme locuinţa într-un fel de muzeu. El a început să reamenajeze interiorul, dar a renunţat la idee, după ce a rămas fără fonduri financiare.

Luna trecută, casa a fost scoasă la licitaţie, dar nimeni nu a vrut să o cumpere, deoarece preţul de achiziţie atingea aproape 500.000 de dolari, cu tot cu taxe.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close