Antena 3 CNN Life Oameni Poveste de dragoste impresionantă. Au murit la câteva ore după ce au sărbătorit 60 de ani de căsnicie

Poveste de dragoste impresionantă. Au murit la câteva ore după ce au sărbătorit 60 de ani de căsnicie

Poveste de dragoste impresionantă. Au murit la câteva ore după ce au sărbătorit 60 de ani de căsnicie
Sursa foto: Foto: Mirror.co.uk
25 Sep 2015   •   14:51

Toastând pentru 60 de ani de căsnicie, romanticul Jimmy McLaughlin i-a mulţumit soţiei JoJo pentru "minunata viaţă" pe care au trăit-o împreună. Timp de 60 de ani au făcut totul împreună şi nici moartea nu i-a putut despărţi pentru mult timp. A doua zi după nunta de diamant, cei doi au murit, separaţi doar de câteva ore, scrie Mirror.co.uk. 

Membrii familiei au spus că Jimmy nu îşi putea imagina viaţa fără sufletul lui pereche şi a murit de inimă rea la scurt timp după JoJo.

Copiii îndureraţi ai cuplului speră că povestea de dragoste a părinţilor lor să inspire celorlalţi romantismul, valorile familiale şi monogamia.


Cei doi s-au întâlnit în liceu şi s-au căsătorit când au împlinit 18 ani, pe 10 septembrie 1955. 
Au mers amândoi la aceeaşi universitate, pentru a sta împreună, dar JoJo a fost forţată să revină acasă după ce a rămas însărcinată cu primul copil al cuplului, Suzanne. 

Conform acesteia, Jimmy şi-a vizitat soţia în fiecare weekend. După absolvire, Jimmy şi-a făcut o carieră în industria asigurărilor şi a mai făcut alţi patru copii: John, 57, Joe, 55, Kevin, 54 şi Erin, 52.

Anul trecut, JoJo a fost diagnosticată cu cancer pancreatic şi a fost mutată într-o clinică la începutul acestei luni. La nunta de diamant, pe 10 septembrie, Jimmy i-a mulţumit soţiei pentru viaţa minunată pe care au petrecut-o. A îmbrăţişat-o şi a sărutat-o, după care i-a spus că nu ştie ce s-ar fi făcut fără ea. 

JoJo a murit la scurt timp după miezul nopţii, pe 11 septembrie, iar câteva ore mai târziu Jimmy a făcut şi el un atac de cord ce i-a fost fatal.

"Părinţii mei m-au învăţat integritatea, moralitatea, prietenia şi dragostea. Cea mai importantă a fost dragostea", a spus Kevin. 

×
Subiecte în articol: dragoste poveste de dragoste
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close