Antena 3 CNN Life Oameni Povestea din spatele fotografiei care a înduioșat Internetul. Adolescentă cu autism, abandonată de prieteni la petrecerea de ziua ei

Povestea din spatele fotografiei care a înduioșat Internetul. Adolescentă cu autism, abandonată de prieteni la petrecerea de ziua ei

Povestea din spatele fotografiei care a înduioșat Internetul. Adolescentă cu autism, abandonată de prieteni la petrecerea de ziua ei
Sursa foto: Foto:Rebecca Lyn/Facebook
10 Iun 2016   •   23:54

O adolescentă de 18 ani a fost abandonată de prieteni chiar la petrecerea ei aniversară, imaginea cu fata singură la masa de la restaurant înduioșând mii de oameni, scrie Daily Mail.

Hallee Sorenson, care suferă de autism, și-a invitat prietenii la o petrecere de ziua ei, în urmă cu un an. Nimeni însă nu a venit la petrecere, iar fata a stat singură la masă.

La un an de la acest trist eveniment, verișoara ei a publicat fotografia pe Internet în speranța că anul acesta oamenii se vor mobiliza și vor participa la petrecerea lui Hallee.

“Este o persoană care se întâmplă să sufere de autism. Nu a lăsat niciodată ca acest lucru să o definească pe ea ca persoană”, a scris Rebecca Lyn, pe Facebook.

“Puteți să faceți această zi de naștere incredibilă! Mi-ar plăcea să primească mesaje cu felicitări. Hal adoră să primească emailuri”, a mai spus verișoara tinerei. Postarea ei a devenit rapid virală. În doar 48 de ore, peste 120.000 de oameni au distribuit imaginea.

×
Subiecte în articol: autism zi de nastere
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close