Antena 3 CNN Life Oameni Povestea unei învingătoare. Cum și-a găsit fericirea o tânără mutilată de meningită

Povestea unei învingătoare. Cum și-a găsit fericirea o tânără mutilată de meningită

Povestea unei învingătoare. Cum și-a găsit fericirea o tânără mutilată de meningită
Sursa foto: Foto: freeimages.com
07 Ian 2016   •   14:29

Când Tammy Saunders a fost mutilată de leucemie, încrederea în sine i-a dispărut complet. Nu credea că va mai putea vreodată să-şi găsească un partener de viaţă. Însă, deşi înfăţişarea i-a fost afectată de boală, curajul nu i-a dispărut. Ea a decis să participe la o emisiune concepută pentru a ajuta persoanele cu diverse probleme să-și găsească perechea. Iar decizia ei s-a dovedit a fi una inspirată, care i-a schimbat viața.

„Nu cred că există cineva care să poată spune că este 100% mulţumit de felul în care arată. Cu toţii avem probleme legate de înfățișarea sau personalitatea noastră” mărturisește tânăra.

Tammy a fost diagnosticată cu meningită în iarna anului 2013. A stat zece zile în comă, până când medicii au descoperit că este infectată cu o tulpină de meningită care provocă otrăvirea sângelui.  În urma luptei cu boala, tânăra a rămas desfigurată și cu probleme de mobilitate.

„Eram petetică. Simțeam că vechea Tammy a murit și că, în locul ei, era o persoană pe care nu o cunoșteam”, a mărturisit tânăra.

Totul s-a schimbat în momentul în care Tammy a decis să participe la emisiunea tv „The Undatables”. „S-a uitat în ochii mei, nu la cicatricile mele și m-a plăcut pentru personalitatea mea. Mi-a arătat că, în ciuda problemelor mele, am rămas o persoană atrăgătoare datorită sufletului meu”, a povestit Tammy pentru BBC News.

×
Subiecte în articol: meningita
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close