Antena 3 CNN Life Oameni Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a fost desemnat „Primarul Anului 2019”

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a fost desemnat „Primarul Anului 2019”

Inovarea şi găsirea celor mai bune soluţii pentru rezolvarea problemelor cetăţenilor i-au adus lui Daniel Băluţă premiul pentru Primarul Anului 2019, acordat în cadrul Galei Smart City Industry. Edilul a ţinut să precizeze că rezultatele sale se datorează în primul rând echipei de tineri pe care o conduce, la Primărie.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a fost desemnat „Primarul Anului 2019”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    12 Dec 2019   •   13:41

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a fost desemnat „Primarul Anului”, la Gala Smart City Industry Awards 2019, pentru promovarea proiectelor de tip „smart city”.

Cel mai important eveniment al industriei Smart City din România şi-a desemnat aseară câştigătorii, în cadrul unei gale, care a avut loc la Palatul Parlamentului şi la care au fost recunoscute şi apreciate cele mai eficiente soluţii inteligente, menite să le facă viaţa oamenilor mai uşoară.

Cu măsuri „smart” precum posibilitatea achitării taxelor şi impozitelor direct de pe telefon sau din faţa calculatorului, cu locuri de parcare ce pot fi închiriate exclusiv online, cu intersecţii inteligente, etc., Sectorul 4 a fost marele câştigător al galei.

„Este un premiu care a fost acordat comunităţii noastre. Tot ce s-a întâmplat în ultimii ani în Sectorul 4 nu a făcut altceva decât să crească de la zi la zi calitatea vieţii oamenilor, iar acest premiu este pentru noi toţi cei care am muncit să lărgim străzi, să reabilităm termic blocurile, să amenajăm zeci de mii de locuri de parcare, să construim un spital, o staţie de metrou şi multe altele.

Atu-ul nostru a fost acela al inovării, al capacităţii de a transforma ideile în fapte, în realităţi palpabile. În Sectorul 4 nu am vorbit doar despre idei, am vorbit despre certitudini.

Astfel încât, în competiţia cu celelalte oraşe din România să câştigăm şi să demonstrăm că se poate”, a declarat Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4.

Cele mai renumite proiecte realizate de Primăria Sectorului 4 sunt cele care au făcut să dispară cozile de la ghişee: e-Autorizări, e-Urbanism precum şi aplicaţia on-line pentru reabilitarea termică.

Construirea parcărilor de tip „Park and Ride” şi investiţiile în infrastructura stațiilor de încărcare pentru autovehiculele electrice au făcut şi ele diferenţa.
Investiţii s-au făcut şi la capitolul ordine publică şi siguranţă. 

Unităţile de învăţământ au fost dotate cu camere de supraveghere video şi senzori anti-efracţie, conectaţi la dispeceratul Poliţiei Locale Sector 4.
 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close