Antena 3 CNN Life Oameni Putea să-i întoarcă spatele, dar nu a făcut-o. Decizia inteligentă pe care a luat-o a salvat o viață

Putea să-i întoarcă spatele, dar nu a făcut-o. Decizia inteligentă pe care a luat-o a salvat o viață

Putea să-i întoarcă spatele, dar nu a făcut-o. Decizia inteligentă pe care a luat-o a salvat o viață
27 Aug 2015   •   13:42

Un adolescent de 17 a făcut un lucru extrem de curajos și pe care puțini oameni reușesc să-l facă: și-a ascultat intuiția și a salvat o viață.

Malyk Bonnet se afla într-o stație de autobuz când a văzut un cuplu care se comporta ciudat. “Tipul țipa la ea. Nu se purta frumos, credeam că o va lovi, așa că m-am apropiat de ei”, povestește tânărul.

Cei doi l-au întrebat dacă le poate împrumuta bani pentru autobuz. În loc să-i refuze, Malyk a decis să se implice și mai mult. I-a ajutat cu bani și apoi le-a spus că se îndreaptă în aceeași direcție ca și ei, deși nu era adevărat.

“Planul meu era să-i țin într-un loc public, unde tipul să n-o poată agresa pe fată. Am decis să fiu prietenos cu el și să-i câștig încrederea”.

După ce au ajuns la destinație, Malyk i-a invitat pe cei doi să mănânce împreună la un restaurant din apropiere. De acolo, adolescentul a sunat la Poliție. La scurt timp, au sosit ofițerii de poliție.

Ulterior, Malyk a aflat că fata fusese răpită și că poliția îi căuta pe agresor și pe victimă. Mai mult, bărbatul fusese deja condamnat la închisoare pentru că-i trimisese fetei amenințări cu moartea.

×
Subiecte în articol: rapire agresor
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close