Antena 3 CNN Life Oameni Răniți în Afganistan, un militar și câinele lui sunt nedespărțiți și în spital

Răniți în Afganistan, un militar și câinele lui sunt nedespărțiți și în spital

Răniți în Afganistan, un militar și câinele lui sunt nedespărțiți și în spital
Sursa foto: Foto: Facebook/ facebook.com/89th-Military-Police-Brigade
15 Dec 2015   •   16:48

Parteneri de doi ani, soldatul Andrew Brown și câinele său, Rocky, au plecat în luna octombrie de la baza Fort Hood în Afganistan și după două luni ambii au fost răniți în timpul unei misiuni pe teren. Au fost în continuare nedespărțiți, chiar și în spital, după cum arată fotografiile care au făcut înconjurul lumii, relatează 20minutes.fr.

Luați de la locul atacului, Andrew Brown și Rocky au fost transferați împreună la Kandahar și au primit — în același timp — medalia "Purple Heart", prestigioasă distincție acordată în general de armata americană persoanelor rănite sau ucise în misiuni.

Intervievat de postul TV ABC News, soldatul, căsătorit și tată a doi copii, a spus că tot meritul în activitatea lor îi revine lui Rocky. "El face totul. Știu cum acționează. Îl duc într-un sector și el se adaptează", a afirmat militarul, care speră să ajungă cât mai repede pe teren, cu câinele — spitalizat încă și urmând să fie supus altor intervenții chirurgicale, ca de altfel și Andrew.

 
SPC Brown and Rocky are both doing well after being treated for injuries they suffered from an IED blast earlier this...

Posted by 89th Military Police Brigade on 11 Decembrie 2015

×
Subiecte în articol: militar Afganistan
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close