Antena 3 CNN Life Oameni Reacţia oamenilor când observă un copil tremurând de frig în staţia de autobuz

Reacţia oamenilor când observă un copil tremurând de frig în staţia de autobuz

Reacţia oamenilor când observă un copil tremurând de frig în staţia de autobuz
20 Feb 2014   •   12:49

Când un copil de 11 ani, aşteaptă autobuzul în plină iarnă, fără o haină groasă pe el şi tremurând de frig, mai multe camere ascunse au surprins reacţia adulţilor, capturând câteva momente de-a dreptul emoţionante.

Experimentul a fost filmat în capitala Norvegiei, Oslo, de către organizaţia caritabilă SOS Children's Villages International(SOS CVI)  şi face parte dintr-o campanie pentru strângerea de haine călduroase, destinate copiilor din Siria.

Aşa cum se observă în imagini, majoritatea trecătorilor îi oferă copilului îngheţat diverse obiecte vestimentare, transmite The Nordic Page. El a primit mănuşi, fulare şi bluze, iar mulţi dintre martori şi-au oferite propriile jachete de iarnă.

"Oamenii ar trebui să fie la fel de sensibili faţă de situaţia mult mai dificilă în care se află copiii din Siria", a spus un reprezentant SOS CVI, din filiala norvegiană, Synne Rønning. Tot ea a precizat că personajul principal al filmului, copilul, nu a fost în niciun moment pus în pericol pe timpul realizării acestui material.

 

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close