Antena 3 CNN Life Oameni S-au cunoscut când aveau 5 ani. Ce s-a întâmplat 22 de ani mai târziu a impresionat întreaga lume. „Eu cred foarte mult în destin”

S-au cunoscut când aveau 5 ani. Ce s-a întâmplat 22 de ani mai târziu a impresionat întreaga lume. „Eu cred foarte mult în destin”

S-au cunoscut când aveau 5 ani. Ce s-a întâmplat 22 de ani mai târziu a impresionat întreaga lume. „Eu cred foarte mult în destin”
Sursa foto: Foto: facebook/ Zoe Gustini
07 Feb 2016   •   14:48

Povestea de dragoste a doi australieni a impresionat întreaga lume.

Zoe Gustini ( 27 de de ani ) avea doar cinci ani când l-a cunoscut pe Matt Ziona(27 de ani), la nunta mătușii ei cu unchiul lui. Acela a fost momentul în care s-au ținut pentru prima dată de mână, în timp ce mergeau spre altar. Ea ducea florile, iar el verighetele.

Abia la vârsta de 14 ani, Zoe și-a făcut curaj și l-a invitat pe Matt la un film. După ce s-au mai întâlnit de câteva ori, cei doi s-au despărțit. Patru ani mai târziu soarta i-a pus iar față în față: s-au întâlnit întâmplător pe stradă.

„Când l-am văzut pe Matt pe cealaltă parte a străzii, mi-a zâmbit și mi-a făcut cu mână. Am alergat spre el și l-am sărutat. A fost primul nostru sărut și a fost absolut incredibil”, a declarat Zoe.

Acum, cei doi s-au hotărât să facă și marele pas și să se căsătorească.

„Eu cred foarte mult în destin. Matt este sufletul meu pereche și o parte din mine a sperat mereu că vom fi împreună”, a declarat proaspăta mireasă.

Sursă: metronews.fr


×
Subiecte în articol: dragoste poveste de dragoste
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close