Antena 3 CNN Life Oameni Se plimba pe plajă când a văzut ceva bizar. Ce i s-a întâmplat bărbatului după ce a atins obiectul. „Îmi pare foarte rău că...”

Se plimba pe plajă când a văzut ceva bizar. Ce i s-a întâmplat bărbatului după ce a atins obiectul. „Îmi pare foarte rău că...”

Se plimba pe plajă când a văzut ceva bizar. Ce i s-a întâmplat bărbatului după ce a atins obiectul. „Îmi pare foarte rău că...”
Sursa foto: Foto: Pixabay
28 Apr 2016   •   13:19

Steve Mershon, un american de 54 de ani din Florida, a făcut o descoperire impresionantă în timp ce se plimba pe plajă. Întâmplător, bărbatul a văzut o sticlă pe nisip. S-a aplecat și a ridicat-o. În interiorul ei se afla un mesaj cutremurător.

Mesajul fusese redactat de un băiațel de 11 ani pe nume Jonathan și era adresat celui mai bun prieten al acestuia care, potrivit biletului, murise cu puțin timp înainte.

„Îmi pare foarte rău că ai murit. Dacă ai fi fost încă viu, acum ne-am fi jucat fotbal sau baschet cu Mathew, Oscar și Brandon.

„Ai fost cel mai bun prieten al meu și melodia noastră preferată de Austin Moon. Sper că te distrezi alături de Iisus”.

Steve Mershon fost atât de impresionat de descoperirea făcută  încât a postat următorul mesaj pe Facebook: „ Jonathan, mesajul tău pentru cel mai bun prieten este cel mai frumos lucru pe care l-am găsit vreodată”.

×
Subiecte în articol: mesaj
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close