Antena 3 CNN Life Oameni ”Sunt extrem de fericit în căsnicia mea, însă îi ascund soției un mare secret. Cum să îi spun? Îmi e teamă că mă va părăsi. Abia acum am aflat...”

”Sunt extrem de fericit în căsnicia mea, însă îi ascund soției un mare secret. Cum să îi spun? Îmi e teamă că mă va părăsi. Abia acum am aflat...”

”Sunt extrem de fericit în căsnicia mea, însă îi ascund soției un mare secret. Cum să îi spun? Îmi e teamă că mă va părăsi. Abia acum am aflat...”
28 Mai 2019   •   11:46

Un bărbat îngrijorat cere sfatul lui Deidre, expertă în probleme de relații pentru The Sun: „Chiar înainte de a mă căsători am dat peste o fostă prietenă și am făcut sex. I-am spus soției mele, dar acum am aflat că fosta prietenă este însărcinată cu copilul meu. Sunt extrem de îngrijorat. Am 28 de ani, soția mea are 27, nunta a avut loc acum șase luni iar căsnicia mea este una extrem de fericită.

Am dat peste fosta mea prietenă cu două săptămâni înainte de nuntă, când eu eram foarte agitat și emoționat. Ne-am întâlnit într-un supermarket și cum nu ne mai văzusem de doi ani, am încept să povestim. Am invitat-o la cină, unde mi-a spus că a fost o greșeală să se despartă de mine și că încă mă iubește. Apoi m-a invitat la ea acasă, unde odată ce ne-am așezat pe canapea a început să se lipească de mine. Ne-am sărutat iar apoi am mers în dormitor unde am făcut sex nebun. După partida de amor i-am spus că a fost o greșeală și nu credeam că o să mai aud de ea. 

Acum însă m-a contactat să-mi spună că este gravidă și este mult prea târziu să se mai poată face ceva. Soția mea încă nu știe și habar n-am cum să îi spun. Îmi e teamă că mă va părăsi.”

Deidre răspunde: „Acesta este un secret pe care chiar nu ai cum să îl ții. Dacă copilul este al tău va trebui să plătești și să fii un tată iubitor. Trebuie să îți amintești că acel copil nu are absolut nico vină. Momentan însă nu ai nimic mai mult decât spusele fostei tale prietene. Insistă să faci un test ADN. 

Dacă copilul este întradevăr al tău, cu cat mai mult ții ascuns de soția ta, cu atât mai nervoasă va fi când va afla.”

Sursă: The Sun 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close