Antena 3 CNN Life Oameni Tânărul care a găsit succesul. De la 5 dolari, la 50 de MILIOANE de dolari, într-un an jumătate

Tânărul care a găsit succesul. De la 5 dolari, la 50 de MILIOANE de dolari, într-un an jumătate

Tânărul care a găsit succesul. De la 5 dolari, la 50 de MILIOANE de dolari, într-un an jumătate
de O.P.    |    23 Aug 2013   •   09:00

Trebuie doar să ştii ce vrei să faci cu viaţa ta şi în rest, totul va deveni posibil. Acest tânăr a găsit reţeta perfectă şi a crescut vânzările site-ului său de 10 milioane de ori în doar un an şi jumătate.

Site-ul său, JackThreads a început să aibă încasări lunare de 50 de milioane de dolari, după ce iniţial acestea erau de 5.

Jason Ross a absolvit Facultatea de Finanţe în statul Ohio în 2003, după care şi-a luat timp şi s-a gândit ce oportunităţi de afaceri ar putea dezvolta.

A pus pe picioare un magazin online care vinde haine pentru hipsteri, s-a interesat ce branduri renumite vindeau marfa la preţuri reduse, cumpăra de la ei şi posta hainele pe site.

Însă a realizat că brandurile celebre nu ofereau aceleaşi reduceri hainelor dedicate bărbaţilor, spre deosebire de cele pentru doamne. Aşa că şi afacerea lui nu mergea cum trebuia.

Timp de doi ani a studiat problema, s-a întâlnit cu furnizorii şi reprezentanţii brandurilor internaţionale.

Iar acum, site-ul său JackThreads face milioane de dolari în fiecare lună. "Trebuie doar să ştii ce vrei să faci cu viaţa ta!"

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close