Antena 3 CNN Life Oameni "Tatăl meu este EROUL care m-a ţinut în viaţă". O poveste impresionantă despre dragoste şi ambiţie

"Tatăl meu este EROUL care m-a ţinut în viaţă". O poveste impresionantă despre dragoste şi ambiţie

"Tatăl meu este EROUL care m-a ţinut în viaţă". O poveste impresionantă despre dragoste şi ambiţie
de O.P.    |    24 Oct 2013   •   08:02

Dick şi Rick Hoyt sunt mai mult decât tată şi fiu, sunt o adevărată sursă de inspiraţie pentru milioane de oameni din întreaga lume. Cei doi americani au spart toate barierele şi au demonstrat că dragostea şi ambiţia te pot transforma în erou.

Rick a avut grave probleme incă de la naştere. Pentru că în pântecele mamei s-a înfăşurat cu cordonul ombilical, creierul său a rămaas fără oxigen, iar la naştere medicii le-au spus părinţilor că nu va mai putea vorbi şi merge vreodată, ba chiar le-au sugerat să "renunţe" la el.

Dick nici nu a vrut să audă "sfatul" medicului şi s-a comportat cu fiul său ca şi cu un om normal. Într-o zi, Rick l-a întrebat ăe tatăl său dacă nu pot participa şi ei la maratonul care se desfăşura în oraşul lor, iar Dick i-a răspuns că pot chiar să câştige maratonul.

Acesta a fost doar inceputul.

Cei doi au participat la tot felul de întreceri sportive, desfăşurate în întreaga Americă şi s-au bucurat peste tot de reuşită şi aprecierea celorlalţi concurenţi.

În 15 ani au participat la 212 întreceri triathlon şi la 60 de întreceri Ironman, cele mai dure întreceri sportive din SUA.

×
Subiecte în articol: maraton
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close