Antena 3 CNN Life Oameni Un băiețel de cinci ani a primit peste 11.000 de felicitări de Crăciun. Te vei cutremura când vei afla motivul!

Un băiețel de cinci ani a primit peste 11.000 de felicitări de Crăciun. Te vei cutremura când vei afla motivul!

Un băiețel de cinci ani a primit peste 11.000 de felicitări de Crăciun. Te vei cutremura când vei afla motivul!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
15 Dec 2016   •   14:35

Un băiețel de cinci ani, cu cancer în stadiu terminal, a primit peste 11.000 de felicitări de Crăciun de la necunoscuți, scrie BBC.

Bradley Lowery, din Marea Britanie, a fost diagnosticat cu Blackhall Colliery aproape de Hartlepool, a fost diagnosticat, în 2013, cu neuroblastom, o formă de cancer frecvent întâlnită la copii.

Deși a îndurat doi ani de chimioterapie și a crezut că poate duce o viață sănătoasă, în iunie Bradley a primit crunta veste că boala lui a recidivat și că orice tratament i-ar prelungi doar cu puțin viața.

Campania de Crăciun a fost inițiată de un suporter al echipei de fotbal Everton și a devenit instant un adevărat succes.

”Pot să spun că răspunsul din partea voastră este uriaș și vă mulțumim pentru cuvintele frumoase. Așteptăm cu nerăbdare să-i citim lui Bradley ce i-ați scris, iar darurile și banii le care le-a primit de la voi sunt fantastice. Vă mulțumim că ne ajutați să îi facem lui Bradley un Crăciun memorabil”, a scris unapropiat al familiei.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close