Antena 3 CNN Life Oameni Un fotojurnalist român, printre favoriții la câștigarea unei expediții în Antarctica. Are nevoie de voturile voastre!

Un fotojurnalist român, printre favoriții la câștigarea unei expediții în Antarctica. Are nevoie de voturile voastre!

Un fotojurnalist român, printre favoriții la câștigarea unei expediții în Antarctica. Are nevoie de voturile voastre!
Sursa foto: Foto: Silviu Matei
25 Feb 2016   •   11:48

Un fotojurnalist român se află pe locul 4 din 708 participanți la concursul Oceanwide Expeditions Antarctica și are nevoie de ajutorul vostru pentru a intra în Marea Finală și a câștiga o expediție de 30 de zile în Antarctica. 

VOTAȚI AICI

Silviu Matei lucrează ca fotojurnalist de 18 ani, în prezent fiind fotograf pentru agenția de presă AGERPRES. Își iubește meseria pentru că îi permite să descopere locuri și oameni noi, dar și pentru că astfel poate să apropie oamenii de natură, prin imaginile sale. Acum are ocazia să vadă minunile din Antarctica și să împărtășească experiența sa cu toată lumea, în special cu pasionații de fotografie și iubitorii de natură din România. 

Astfel, Silviu Matei s-a înscris în concursul Oceanwide Expeditions Antarctica și în prezent ocupă locul 4 din 707 participanți, în baza voturilor primite. Primii trei se califică automat pentru Marea Extragere, iar voi puteți să îl ajutați pe Silviu să își îndeplinească acest vis. Dintr-un total de cinci finaliști, doar unul va câștiga Marele Premiu. VOTAREA se încheie pe 29 februarie!

În competiție sunt înscriși, de asemenea, și alți români pasionați de fotografie, Silviu Matei fiind primul în acest clasament.

×
Subiecte în articol: Antarctica
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close