Antena 3 CNN Life Oameni Un profesor pe moarte a vrut să le țină elevilor lui o ultimă lecție. Câteva ore mai târziu a murit. Mesajul profesorului face înconjurul lumii!

Un profesor pe moarte a vrut să le țină elevilor lui o ultimă lecție. Câteva ore mai târziu a murit. Mesajul profesorului face înconjurul lumii!

Un profesor pe moarte a vrut să le țină elevilor lui o ultimă lecție. Câteva ore mai târziu a murit. Mesajul profesorului face înconjurul lumii!
Sursa foto: Foto capturaYoutube
09 Feb 2017   •   10:21

Imaginile cu un profesor pe moarte, care găsește puterea să țină o ultimă lecție în fața elevilor săi, au făcut înconjurul lumii. Paul Norman, în vârstă de 58 de ani, a fost diagnosticat cu atrofie sistemică multiplă în 2012, iar boala i-a răpit posibilitatea de a vorbi, de a merge și de a se îngriji, scrie Daily Mail.

Paul Norman a fost inițial diagnosticat cu Parkinson, însă ulterior medicii au revenit asupra diagosticului său și i-au dat o veste cumplită. Boala sa este una cu mult mai gravă.

Imaginile suprind ultima lecție ținută de profesor în fața elevilor lui din Billericay School, Essex, Marea Britanie. Din păcate, profesorul s-a stins înainte să vadă înregistrarea.

”Fac acest lucru pentru a vă educa cu privire la dizabilitate; oamenii au obiceiul de a presupune că, deoarece organismul nu funcționează corect, atunci nici creierul nu funcționează. Dar, în realitate, marea majoritate a persoanelor cu handicap funcționează la același nivel mental și cu aceleași nevoi emoționale ca toți ceilalți. Bineînțeles, este frustrant să fii prins într-un corp care nu funcționează și este frustrant și pentru cei care au grijă de mine. Zilele trecute îmi mișcam mâna pentru că voiam să mă scarpin pe nas, însă persoana care mă îngrijește a crezut că îi semnalez că vreau ochelarii. Și recent mama mea m-a întrebat ce aș vrea să mănânc iar eu i-am răspuns tiramisu, dar ea a înțeles o cutie de supă, a spus profesorul.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close