Antena 3 CNN Life Oameni Un străin s-a apropiat de el și l-a îmbrățișat. Ce s-a întâmplat după câteva minute. „Mi-a zis că totul o să fie bine și...”

Un străin s-a apropiat de el și l-a îmbrățișat. Ce s-a întâmplat după câteva minute. „Mi-a zis că totul o să fie bine și...”

Un străin s-a apropiat de el și l-a îmbrățișat. Ce s-a întâmplat după câteva minute. „Mi-a zis că totul o să fie bine și...”
Sursa foto: Foto: YouTube
14 Iun 2016   •   11:53

Rodney Sumter este una dintre victimele masacrului care a avut loc zilele trecute în SUA, cel mai grav atac armat din istoria SUA. A fost împușcat de trei ori,dar a supraviețuit datorită unei… îmbrățișări de la un strain.

Tânărul de 27 de ani, tată a doi copii,  lucra ca barman în barul în care a avut loc sângerosul atac soldat cu moartea a 49 de oameni. După ce a fost împușcat, un strain s-a apropiat de el, și-a pus o mână în jurul umerilor lui și l-a condus afară. Cei doi s-au adăpostit în spatele unei mașini.

„M-am dus la el, l-am sprijinit și l-am condus în spatele unei mașini, unde mă adăposteam eu. I-am spus că totul o să fie bine și că îl voi ajuta”, povestește Joshua McGill, student la medicină. McGill și-a rupt cămașa și, din materialul ei, a improvizat un bandaj.

Rodney, unul dintre cei 53 de oameni răniți în masacrul din SUA, a fost internat și se află în afara oricărui pericol.

Sursă: Mirror.co.uk

 

×
Subiecte în articol: atac atac armat
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close