Antena 3 CNN Life Oameni Viaţa bate filmul! Şi-au regăsit fiica răpită după 17 ani

Viaţa bate filmul! Şi-au regăsit fiica răpită după 17 ani

Viaţa bate filmul! Şi-au regăsit fiica răpită după 17 ani
02 Mar 2015   •   12:38

Un copil nou-născut, furat din braţele mamei sale chiar din maternitate, a fost găsit de familie 17 ani mai târziu, printr-o coincidenţă uimitoare, anunţă poliţia din Africa de Sud.

O femeie în vârstă de 50 de ani a fost arestată şi acuzată de răpire după ce colegii de clasă ai fetei furate imediat după naştere au observat asemănarea izbitoare cu sora sa biologică mai mică, care începuse şi ea cursurile în aceeaşi unitate de învăţământ.

Testele ADN au confirmat că Zephany, fata mai mare, este fiica lui Morne şi Celestei Nurse, care fusese răpită în 1997, la numai trei zile de la naştere, din spitalul Groote Schuur, informează presa locală.

Părinţii, care ulterior au avut alţi trei copii, au sărbătorit în fiecare în aniversarea fiicei răpite şi nu au renunţat niciodată la speranţa că într-o zi îşi vor regăsi primul copil al familei venit pe lume, relatează Cape Argus.

Zephany a crescut cu un alt nume, într-o altă familie, neştiind niciodată că cei care au îngrijit-o nu erau de fapt părinţii ei naturali.

Numai că luna trecută, sora sa biologică, Cassidy Nurse, s-a înscris la acelaşi liceu în care învaţă Zephany. Cele două fete semănau ca două picături de apă, iar colegii lor au sesizat imediat acest lucru.

Când Cassidy a povestit acasă despre fata mai mare din liceu, părinţii au dorit să o cunoască şi au invitat-o la o cafea. Au observat şi ei asemănarea izbitoare dintre cele două fete şi au hotărât să anunţe poliţia.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei locale, André Traut, a confirmat că o femeie a fost arestată în acest caz. Atât ea, cât şi soţul ei nu au alţi copii.

"Suspecta a fost acuzată de răpire, fraudă şi alte infracţiuni prevăzute de Codul Penal, în articolele referitoare la copii. Deocamdată, până la finalizarea anchetei, fata a fost plasată într-un centru al serviciilor sociale", a spus reprezentantul autorităţilor.

Ulterior s-a aflat că familia Nurse trăia fără să ştie la doar câteva străzi distanţă de fiica lor răpită.

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close