Antena 3 CNN Life Oameni Visul unei mici balerine. Copila de 11 ani din Constanţa a ajuns pe marile scene ale lumii

Visul unei mici balerine. Copila de 11 ani din Constanţa a ajuns pe marile scene ale lumii

Visul unei mici balerine. Copila de 11 ani din Constanţa a ajuns pe marile scene ale lumii
29 Mar 2013   •   17:25

Prin muncă şi pasiune, o copilă de numai 11 ani din Constanţa a ajuns printre primele balerine ale lumii. Se numeşte Runia şi, la vârsta ei, poate da lecţii de eleganţă oricui. Din păcate, ca să ajungă acolo unde îşi doreşte, are nevoie de bani. Pe care nu îi are.

La vârsta la care alţi copii se visează prinţi şi prinţese, Runia trăieşte propria ei poveste. La doar 11 ani, mica balerină din Constanţa a ajuns pe marile scene ale lumii.

La concursurile din ţară şi din străinătate, Runia a câştigat tot ce s-a putut câştiga. În locul unde ar trebui să stea păpuşile, stau diplomele şi trofeele.

La 3 ani făcea gimnastică ritmică iar la 5 le-a spus părinţilor cu hotărâre că vrea la balet.

Acum, Runia petrece 4 ore pe zi în sala de balet, 6 zile din 7. Pentru că nu mai avea timp de nimic altceva, a renunţat chiar şi la pian.

La ultimul concurs, de la Sibiu, Runia şi-a câştigat dreptul de a participa la cel mai important concurs din America. Cele mai bune balerine din lume, vor fi acolo.

Din păcate, ca să plece împreună cu antrenorul, are nevoie de 4.000 de dolari. Părinţii caută sponsori care s-o ajute pe Runia să ajungă acolo unde îşi doreşte. Şi merită.








×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close