Antena 3 Life Pune un pahar cu apă, sare şi oţet într-un colţ al camerei. După 24 de ore, analizează cu atenție culoarea apei. Iată ce înseamnă!

Pune un pahar cu apă, sare şi oţet într-un colţ al camerei. După 24 de ore, analizează cu atenție culoarea apei. Iată ce înseamnă!

08 Dec 2019   •   09:24
Pune un pahar cu apă, sare şi oţet într-un colţ al camerei. După 24 de ore, analizează cu atenție culoarea apei. Iată ce înseamnă!
Sursa foto: Foto: Pixabay

Un pahar cu sare şi oţet plasat într-un colţ al camerei te poate ajuta mai mult decât crezi. Puţine persoane ştiu că un pahar plasat într-un colţ al camerei poate detecta energiile negative din casă. Aveţi nevoie de un pahar de sticlă, sare grosieră, oţet şi apă. 

Ce trebuie să faceţi: Umpleţi paharul cu cele trei ingrediente în părți egale. Mai întâi se toarnă sarea, apoi oţetul şi la final apa.  Dacă după cele 24 de ore paharul este la fel ca atunci când ai plecat, înseamnă că nu există energii negative în loc.

Dacă, dimpotrivă, observați modificări ale culorii apei, pete sau apă vărsată, puteți fi sigur că acesl loc a fost încărcat cu vibrații proaste.

După ce energiile rele sunt detectate și concentrate în pahar, aruncaţi conţinutul, scrie dcnews.ro.


 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close