Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Ce trebuie să mănânci ca să slăbești. Mihaela Bilic dezvăluie o cură de slăbire care funcționează garantat

Ce trebuie să mănânci ca să slăbești. Mihaela Bilic dezvăluie o cură de slăbire care funcționează garantat

Există o cură de slăbire care funcționează garantat, susține specialistul în nutriție Mihaela Bilic. Nu contează greutatea de plecare, vârsta sau sexul!

Ce trebuie să mănânci ca să slăbești. Mihaela Bilic dezvăluie o cură de slăbire care funcționează garantat
Sursa foto: Mihaela Bilic/Facebook
de S.T.    |    16 Iun 2020   •   15:14

Sunt diete care funcționează la toată lumea.

„Trebuie să recunosc că în materie de nutriție există „rețete” care funcționează la toată lumea, nu e nevoie de cine știe ce personalizare”, spune Mihaela Bilic.

Dietă. Toată lumea slăbește dacă renunță la zahăr, fructe, făinoase - adică la carbohidrați.

„Dacă vrei un regim care să dea cu adevărat un „restart” corpului tău, atunci eu cred că trebuie renunțat și la carne și la brânză”, spune Mihaela Bilic.

Cură de slăbire/detoxifiere/schimbare metabolism și eliminare dependentă de mâncare:

- principiu- 2 mese/zi compuse din legume, produse lactate, oua și pește/fructe de mare; totul gătit la abur, la cuptor, sau la grătar, cu maxim 1 lingură de ulei/zi
- permise la liber- apă, ceai și cafea, limonadă îndulcite cu îndulcitori, băuturi răcoritoare cu îndulcitori ( tip Zero/Max)
- excepție- se pot folosi 1-2 linguri de parmezan/brânză rasă pe post de condiment, în loc de ulei
• Dimineața- ceai sau cafea (pot fi cu lapte)
• Prânz - 1 iaurt/brânză proaspătă/cottage cheese (perle de brânză) cu legume crude SAU un castron de ciorbă de orice fel
• Seara- pește de orice fel (inclusiv conservă) cu legume gătite/salată SAU un castron de ciorbă de orice fel.

Ce trebuie să mănânci ca să slăbești

Fasolea boabe, lintea, mazărea, năutul, humusul maxim de 2 ori/ săptămână.

„Nu contează orele de masă, important e să nu fie mai mult de 2/zi. Nu contează cât de mare e porția de pește. Nu contează greutatea de plecare, vârsta sau sexul, e general-valabil.

Contează ca regimul să fie ținut minim 3 săptămâni (ideal ar fi 3 luni), doar atunci se dă un "restart" cu adevărat întregului organism.

Și ca să terminăm într-un ton optimist, până inventez dieta cu bere, vâ spun că 1 dată/ săptămână e voie să vă faceți de cap cu un pahar de alcool (vinul e ideal), carne în loc de pește și o porție de cartofi, cât să nu uitați gustul carbohidraților”, a scris Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: cura de slabire dieta mihaela bilic
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close