Antena 3 CNN Politică Agitaţie mare la Guvern. Să nu credeţi că se ocupau de legi sau starea ţării. Aleşii alergau să prindă "iepuraşii" de Paşte

Agitaţie mare la Guvern. Să nu credeţi că se ocupau de legi sau starea ţării. Aleşii alergau să prindă "iepuraşii" de Paşte

Agitaţie mare la Guvern. Să nu credeţi că se ocupau de legi sau starea ţării. Aleşii alergau să prindă "iepuraşii" de Paşte
de O.P.    |    12 Apr 2012   •   05:47
Iepuraşul de Paşte a venit mai devreme pentru o parte din angajaţii de la stat. Numeroase coşuri cu sticle de vin, cozonaci şi ouă încondeiate au fost aduse la birourile funcţionarilor din ministere, precum şi la sediul Guvernului. Chiar şi saci cu carne de miel au fost scoşi din portabgajele maşinilor parcate în faţa ministerelor. Cea mai mare agitaţie a fost la Ministerul Mediului, la Parchetul General, dar şi la Ministerul Transporturilor. 

La Guvern a fost ieri agitaţie mare. Demnitarii au simţit apropierea Paştelui după numărul pungilor pline cu plocoane pe care le-au primit de la tot felul de persoane. Iar pachetele au fost aduse primite chiar în timp ce la Palatul Victoria era în plină desfăşurare şedinţa de Guvern.

Şi pentru înalţii funcţionari din ministere a fost ieri zi de primit cadouri. Spre exemplu, două persoane au fost filmate în parcarea din faţa Parchetului General. Se chinuiau să bage un miel în portbagajul maşinii. Când au văzut că sunt filmaţi, au ascuns mielul iar bidonul cu vin a fost acoperit de poşeta doamnei.

Scena se repetă la nici jumătate de oră. De data aceasta, protagoniştii au fost doi domni. Şi de aceasta dată, mieii primiţi cadou au fost ascunşi şi băgaţi cu atenţie în portbagajele maşinilor.

Cadouri s-au dat şi la ministerele Turismului şi Comunicaţiilor. Doamnele din ministere au primit şi flori, pe lângă cadouri.

Pentru angajaţii ministerelor, zile pline de cadouri vor mai fi până sâmbătă.







×
Parteneri
Cod galben de furtuni severe în România! Informare meteo de vreme rea
x close