Antena 3 CNN Politică Antonescu: Discursul lui Băsescu, o construcţie electorală. Guvernul Boc nu are un program anticriză

Antonescu: Discursul lui Băsescu, o construcţie electorală. Guvernul Boc nu are un program anticriză

Antonescu: Discursul lui Băsescu, o construcţie electorală. Guvernul Boc nu are un program anticriză
Sursa foto: Crin Antonescu
15 Iun 2009   •   11:20

Preşedintele PNL Crin Antonescu a pus pe seama începutului de campanie prezidenţială anunţul preşedintelui Traian Băsescu privind recesiunea economică. Liderul liberal a atacat dur şi referirile şefului statului cu privire incapacitatea de a se mai plăti salariil şi pensiile de către stat începând cu luna octombrie. În viziunea liderului PNL, preşedintele nu face altceva decât să pozeze în ipostaza de salavator al naţiunii.
"Traian Băsescu a recunoscut că nu există un plan eficient pentru soluţionarea crizei economice. A confirmat ce am constatat şi noi, că guvernul nu a făcut şi nu va face într-adevăr nimic eficace împotriva crizei" a afirmat Antonescu.

El a ţinut să amintească faptul că şeful statului făcea referire, pe parcursul campaniei electorale, despre "o perspectivă foarte bună, despre semnele de revigorare economică şi susţinea măsurile pe care, chipurile, acest Guvern le-ar fi luat sau le-ar lua împotriva crizei".

"Azi, când campania electorală s-a terminat şi când, pentru Traian Băsescu, a început o alta, şi anume campania prezindenţială, iată că brusc, ceea ce am spus noi până acum nu e confirmat chiar de preşedinte, iată că brusc se constată că Guvernul nu a făcut şi nu face nimic eficace împotriva crizei", a spus Antonescu.

Liderul PNL a calificat drept o minciună scenariul prezidenţial privind posibilitatea ca salariile bugetarilor şi pensiile să nu mai poată fi plătite din octombrie datorită lipsei de resurse.
?Este doar o construcţie electorală pentru ca populaţia să vadă că guvernul şi preşedintele pot rezolva această problemă. Nu se pune problema neachitării salariilor şi pensiilor în octombrie? a conchis Antonescu, punând discursul de ieri al preşedintelui statului pe seama campaniei electorale pentru un nou mandat.
Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close