Antena 3 CNN Politică Băsescu: Blaga a început greu campania electorală şi nu cu o ?dramoletă? precum Oprescu

Băsescu: Blaga a început greu campania electorală şi nu cu o ?dramoletă? precum Oprescu

Băsescu: Blaga a început greu campania electorală şi nu cu o ?dramoletă? precum Oprescu
19 Mai 2008   •   22:28

Preşedintele Traian Băsescu îşi menţine suportul pentru candidatura democrat-liberalului Vasile Blaga la Primăria Capitalei. Invitat la o emisiune televizată, Băsescu a ţinut să răspundă acuzelor lui Sorin Oprescu, care a spus că nu a putut lucra cu el la primărie pe vremea când acesta era viceprimar.

?El nu a putut lucra cu primăria, nu cu Băsescu, pentru că trecea de două ori prin primărie şi atunci după ora 16:00, când se trezea din somn. El nu putea avea rezultate, pentru că venea la serviciu când plecau funcţionarii?, a spus preşedintele României.

Acesta a mai declarat că are încredere în Blaga că îl poate învinge pe Oprescu în alegerile pentru Primăria Bucureşti, explicând că Blaga a pornit mai greu, dar că în final va ieşi învingător. ?Blaga a pornit greu şi nu cu o dramoletă de genul se respinge lista, se revine asupra listei, vine doamna care depune o contestaţie...?.

?Toate astea l-au ajutat pe Oprescu, dar compensează ideea lui năstruşnică de a face o autostradă pe deasupra Bucureştiului?, a mai spus Băsescu, adăugând că este o exagerare că nu s-a făcut nimic în Bucureşti din 2000, când Capitala ?era un bazar oriental?, iar prin Cişmigiu şi Herăstrău îţi era frică să mergi.

?Preşedintele nu are obligaţia să tacă?, a spus Băsescu, cu referire la faptul că se implică în campania electorală. ?Dacă vor să nu aibe reacţii de la mine, trebuie să evite să îşi facă din Traian Băsescu punctul lor de campanie, pentru că nu candidează la preşedinţia României?, a explicat el.

Antena3.ro

×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close