Antena 3 CNN Politică Berceanu, certat de colegi că l-a promovat pe penalul Dom' Costel

Berceanu, certat de colegi că l-a promovat pe penalul Dom' Costel

Berceanu, certat de colegi că l-a promovat pe penalul Dom' Costel
Sursa foto: berceanu parlament
24 Feb 2009   •   08:07

Numirea lui Costel Iancu în funcţia de director al Administraţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare şi ulterioara sa demisie a provocat mai puţine reacţii decât era de aşteptat. Dacă despre unele numiri de miniştri sau secretari de stat s-a dezbătut îndelung, promovarea lui Iancu, urmărit penal pentru lipsire de libertate şi şantaj, s-a lăsat cu doat câteva mustrări. Astfel, liderul PDL Dolj, Radu Berceanu, a recunoscut că a fost certat de colegii de partid pentru că nu a ştiut adevărul despre omul din organizaţia sa.
?Eu mi-am luat-o de la ăştia (liderii PDL - n.r.) şi pe bună dreptate?, a admis Berceanu, completând însă prin faptul că nu a ştiut ?niciun moment? că fostul candidat la Senat de la Dolj este urmărit penal, scrie Evenimentul Zilei
?S-a auzit ceva în campania electorală, l-am chemat, l-am întrebat dacă are vreo problemă şi mi-a spus că nu. Şi acum mi-a spus că pe el nu l-a înştiinţat nimeni că este inculpat. Poate m-a minţit?, spune Berceanu, care susţine că ?nu e niciun protejat al nimănui. Nu l-a propulsat neapărat cineva. Eu i-am spus: ŤPe mine nu mă interesează dacă eşti 100% vinovat sau 100% nevinovat. În cauza tu-PDL eşti 100% vinovatť?, susţine Berceanu.
Acesta a mai arătat că lui Iancu i s-ar fi propus funcţia de subprefect al judeţului, dar a refuzat pentru un post la Agricultură.
Între timp, deşi Iancu a anunţat că demisionează, ministrul Agriculturii, Ilie Sârbu, încă aşteaptă demisia acestuia. Vicepreşedintele PDL, Radu Berceanu, a declarat că desemnarea lui Constantin Iancu ca şi candidat al PDL la Senat a fost făcută prin vot secret de către filiala Dolj, după ce acesta fusese consilier judeţean, şi că, până la depunerea candidaturii, nu se ştia nimic de dosarul lui Iancu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Radu Berceanu lider PDL
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close