Antena 3 CNN Politică Cad capete în PSD, după alegerile locale

Cad capete în PSD, după alegerile locale

Cad capete în PSD, după alegerile locale din 27 septembrie. Printre acestea, Marian Oprișan, Niculae Bădălău şi fostul premier Viorica Dăncilă.

Cad capete în PSD, după alegerile locale
Sursa foto: Colaj Hepta
de Milena Niță    |    05 Oct 2020   •   15:02

Este şedinţă tensionată luni la PSD, unii şefi de Consilii judeţene sunt demişi, iar alţii au demisionat, după scorul înregistrat la alegerile locale.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, Marian Oprișan a anunţat că nu va demisiona din funcţia de preşedinte al PSD Vrancea, după ce a piedut şefia Consiliului Judeţean, iar Niculae Bădălu ar fi renunţat la şefia filialei de Giurgiu.

Oprişan, înlocuit cu Ciolacu

Deşi Oprişan a refuzat să demisioneze, spunând că rezultatele de la aceste alegeri sunt similare cu cele obţinute în urmă cu patru ani, el a fost schimbat de la conducerea filialei PSD.

Ședință extrem de tensionată în PSD

Din primele informaţii, lider interimar al organizaţiei PSD Vrancea va fi Marcel Ciolacu, şeful partidului.

Dăncilă şi Bădălău, înlocuiţi din funcţie

Şi Viorica Dăncilă, fost premier al României, a pierdut şefia organizaţiei de femei a PSD, postul fiind preluat în prezent, interimar, de senatoarea Doinea Fedorovici, cea care a câştigat alegerile locale la Botoşani şi este preşedinte la Consiliul Judeţean.

Schimbări au fost făcute şi la Giurgiu, acolo unde liderul PSD Niculae Bădălău a demisionat de la şefia organizaţiei judeţene de Giurgiu. Locul său va fi luat de Marian Mina, care era vicepreşedinte al organizaţiei.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close