Antena 3 CNN Politică Chestorul Senatului Sergiu Vlad acuză că a fost agresat fizic de Diana Șoșoacă: "M-a tras de nas. A venit după mine și mi-a zis să-i dau sacul"

Chestorul Senatului Sergiu Vlad acuză că a fost agresat fizic de Diana Șoșoacă: "M-a tras de nas. A venit după mine și mi-a zis să-i dau sacul"

Sergiu Vlad, Chestorul Senatului (USR PLUS) o acuză pe Diana Șoșoacă, senator independent, că l-a agresat fizic marți, în timpul dezbaterilor moțiunii de cenzură inițiată de PSD.

Chestorul Senatului Sergiu Vlad acuză că a fost agresat fizic de Diana Șoșoacă: "M-a tras de nas. A venit după mine și mi-a zis să-i dau sacul"
de Claudia Popovici    |    29 Iun 2021   •   17:35

Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut scandal în Parlament, unde a venit cu un sac negru, în mod simbolic, pentru a reaminti de regulile de înmormântare a celor care au decedat urmare infectării cu COVID-19.

 ”Așa arată un sac în care morții din spitale au fost aruncați goi” a spus Diana Șoșoacă, acuzând că morții de COVID-19 nu au fost înmormântați creștinește", a spus senatoarea în plenul Parlamentului.

Sacul cu pricina a fost motivul pentru care scandalul s-a mutat şi pe holuri, acolo unde Sergiu Vlad, Chestorul Senatului (USR PLUS) o acuză pe Diana Șoșoacă, senator independent, că l-a agresat fizic.

„Am luat sacul din fața domnului prim-ministru și l-am scos din sala de plen. A venit după mine și mi-a zis să-i dau sacul, iar eu i-am spus să și-l ia. M-a prins de față și mi-a zis: "în ce calitate mi-ai luat tu sacul?

Eu sunt senator și sunt chestor al Senatului. I-am spus că la cât de agresivă este, nu mă mir că este la al treilea divorț. Este destul de violentă, verbal și fizic”, spune chestorul Senatului Sergiu Vlad (USR PLUS).

Mai mult, el povestește că, într-o ședință a Senatului, Diana Șoșoacă l-a mai agresat, însă atunci doar verbal.

„De data a fost agresivă și fizic. Mă gândesc la plângere chiar și penală. Nu ai imunitate împotriva agresiunilor fizice. Nu poți să fii agresiv fizic doar pentru că ești femeie”, conchide Sergiu Vlad, Chestorul Senatului.

 

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close