Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu anunţă că-şi va lansa candidatura pentru Cotroceni la Timişoara

Crin Antonescu anunţă că-şi va lansa candidatura pentru Cotroceni la Timişoara

Crin Antonescu anunţă că-şi va lansa candidatura pentru Cotroceni la Timişoara
Sursa foto: Crin Antonescu
05 Iun 2009   •   12:39

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, că îşi va lansa candidatura pentru prezidenţiale în Timişoara la o dată încă neprecizată.
?Am venit la Timişoara de cum am fost ales preşedinte al PNL. Astăzi (n.r, vineri) în ultima zi a campaniei electorale pentru Parlamentul European sunt la Timişoara. Îmi voi lansa - ajutat de dumneavoastră- candidatura la Preşedinţia României şi nu ştiu să vă spun precis când, dar cred că bănuiţi unde.(...) Nu sunt timişorean, nu sunt maniac, nu am vreo iubită secretă la Timişoara, n-am o făbricuţă ceva. Vin mereu la Timişoara şi mă gândesc mereu la Timişoara, nu doar pentru simbolistica pe care am evocat-o (n.r, Revoluţia de la Timişoara)?, a declarat, vineri, la Timişoara, preşedintele PNL, Crin Antonescu, prezent aici în ultima zi a campaniei pentru alegerile europarlamentare.
Liderul liberalilor a mai declarat că votul care îl interesează vine din partea electoratului din marile oraşe, electorat tânăr şi din vestul României. ?E foarte impotant pentru noi care nu ne-am schimbat numele, care nu ne-am încurcat literele, să ştim pe cine reprezentăm. Vrem să reprezentăm anumite aspiraţii,viziuni, categorii, nu doar pe ele, dar neaparat şi pe ele. Vorbim aici despre faptul că mă interesează electoratul urban, din marile oraşe, tânăr şi din vestul României?, a mai afirmat liderul PNL.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close