Antena 3 CNN Politică Alexandru Kocsis îi cere din nou şefului PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, să se autosuspende: "Eşti acuzat de lucuri grave"

Alexandru Kocsis îi cere din nou şefului PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, să se autosuspende: "Eşti acuzat de lucuri grave"

Deputatul PNL de Iaşi Alexandru Kocsis i-a cerut din nou, într-o postare pe Facebook, lui Eugen Pîrvulescu, şeful PNL Teleorman, să se autosuspende din funcţie, după ce a fost inculpat într-un dosar de corupţie. Acesta l-a somat şi pe premierul Florin Cîţu să ia măsuri: "Fără penali în funcții publice". Dați dovadă de consecvență și cereți-i dumneavoastră colegului Eugen Pîrvulescu să facă un pas în lateral, spune acesta.

Alexandru Kocsis îi cere din nou şefului PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, să se autosuspende: "Eşti acuzat de lucuri grave"
de Claudia Popovici    |    15 Aug 2021   •   00:19

"Revin cu solicitarea de autosuspendare pentru președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu.

Stimate coleg, din data de 22 iulie te afli sub control judiciar ca inculpat într-un dosar DNA.

Ești acuzat de lucruri grave. Uman, dar și pragmatic, îmi doresc să reușești să dovedești în instanță că acuzatiile care ți se aduc nu sunt adevărate.

Până vei avea ocazia să ajungi în fața instanței pentru a-ți susține nevinovăția, ți-am cerut, în calitate de deputat de Iași, să te autosuspenzi din funcția de președinte al PNL Teleorman.

Situația ta juridică nu trebuie să afecteze suplimentar imaginea Partidului Național Liberal.

Nu te-ai autosuspendat nici până la această dată, deși au trecut 24 de zile de când te afli sub control judiciar. Există precedentul lui Costel Alexe, fost președinte al PNL Iași.

"Fără penali în funcții publice"

El s-a autosuspendat în aceeași zi în care DNA a instituit măsura controlului judiciar asupra sa, 28 aprilie, și nu a mai candidat la nicio funcție în PNL.

Poți și tu! Domnule premier Florin Cîțu, ați spus despre decizia lui Costel Alexe de a se autosuspenda că "este corectă", dar "ușor tardivă", deși fusese luată în aceeași zi cu impunerea controlului judiciar.

Colegului Eugen Pȋrvulescu i-ați urat bun venit în "echipa câștigătoare", deși avea control judiciar din data de 22 iulie. Ce s-a întâmplat de pe 28 aprilie până astăzi cu exigența dumneavoastră? Ați fost și probabil că încă sunteți un asumat susținător al inițiativei

„Dați dovadă de consecvență de dragul Partidului Naţional Liberal” 

„Fără penali în funcții publice". Dați dovadă de consecvență și cereți-i dumneavoastră colegului Eugen Pîrvulescu să facă un pas în lateral. De dragul Partidului Naţional Liberal pe care vreți să îl conduceți", spune deputatul Alexandru Kocsis. 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close