Antena 3 CNN Politică Geoană: Declaraţiile preşedintelui Băsescu creează panică, instabilitate politică şi o adâncire a crizei

Geoană: Declaraţiile preşedintelui Băsescu creează panică, instabilitate politică şi o adâncire a crizei

Geoană: Declaraţiile preşedintelui Băsescu creează panică, instabilitate politică şi o adâncire a crizei
Sursa foto: Mircea Geoanã
17 Iun 2009   •   13:56

Fiecare apariţie şi declaraţie publică a şefului statului demonstrează un anumit grad de disperare politică, a afirmat miercuri, preşedintele PSD, Mircea Geoană, comentând ultimele declaraţii făcute de Traian Băsescu în cadrul unei emisiuni televizate.
"Creează un sentiment de panică, creează un sentiment de instabilitate politică şi este clar că acum (Băsescu ? n.r.) a început să se războiască cu oricine altcineva decât cu criza", a spus liderul PSD.
Geoană i-a recomandat preşedintelui "mai multă reţinere" în apariţiile publice şi concentrarea observaţiilor şi remarcilor către soluţii de depăşire a crizei, pentru că el ca şef al Senatului nu doreşte să intre în polemici de acest gen.
"Cu fiecare declaraţie şi apariţie publică, arată tot mai mult un anumit grad de disperare politică şi încercarea de a deturna atenţia opiniei publice de la problemele adevărate pe care le avem. De aceea, din punctul meu de vedere, suita de declaraţii ale domniei sale reprezintă, de fapt, din punct de vedere psihologic şi politic, o adâncire a crizei şi nu o modalitate de depăşire a acesteia", a mai declarat preşedintele PSD.
Preşedintele Traian Băsescu a apreciat, marţi seară, la B1TV, că, dacă s-a ajuns ca premierul să trebuiască să ceară aprobare de la Marian Vanghelie că să-l invite pe şeful statului la şedinţa de Guvern, aceasta s-ar putea traduce prin existenţa unui "derapaj puternic" din punct de vedere al logicii politice şi instituţionale.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close