Antena 3 CNN Politică Geoană: Guvernul e şchiop şi ciung. Nu are decât o mână de luat, nu şi pe cea de dat

Geoană: Guvernul e şchiop şi ciung. Nu are decât o mână de luat, nu şi pe cea de dat

Geoană: Guvernul e şchiop şi ciung. Nu are decât o mână de luat, nu şi pe cea de dat
19 Mai 2008   •   11:09

Conducerea Partidului Social Democrat a prezentat, luni, un raport al guvernării de dreapta, referitor la perioada 2004 - 2008. Departamentele PSD au lucrat la aceste documente timp de 4 luni. Mircea Geoană, preşedintele PSD, a declarat, cu această ocazie, că actualul Guvern ?este şchiop, dar şi ciung: nu are decât o mână de luat, nu pe cea de dat?.

Geoană a amintit de explozia de taxe şi impozite încasate, ?care nu s-au întors în infrastructură, servicii publice şi alte ajutoare?.

Preşedintele României, Traian Băsescu, a fost, în opinia lui Geoană, ?pe lângă prost, perfect inutil pentru cei mulţi. Acesta a întreţinut şi croniocizat tensiunea politiciasnită. Practic, Traian Băsescu a fost doar preşedintele PD-ului?.

Preşedintle PSD a enumerat chiar şi activităţle cu care se îndeletnicea şeful statului: ?În timp ce pensionarii cereau majorarea pensiilor, Băsescu se certa cu Tăriceanu?.

?Incompetenţii?, precum îi numeşte Geonă, nu se regăsesc numai la cârma Capitalei. ?Şi administraţia locală a fost colonizată cu mii de nepricepuţi?. Şi cum ar putea sta mai bine situaţia României, din moment ce miniştri nu se numără nici ei printre competenţi. ?Avem un şef de şantier pe ruinele Educaţiei, iar la Agricultură, toţi miniştri au avut orbul găinii?, a explicat liderul social-democrat.

Mircea Geoană a caracterizat guvernul actual ca fiind cel mai prost pe care l-a avut România în ultimii 20 de ani, care i-a condus pe români la plata în euro a produselor, dar la remuneraţii în lei. Ţara noastră ocupă un loc codaş şi la numărul de kilometri de autostradă construiţi.

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă stadionul Dinamo București
x close