Antena 3 CNN Politică Geoană îl acuză pe Ioan Oltean că menţine starea conflictuală dintre PSD şi PD-L la Bistriţa

Geoană îl acuză pe Ioan Oltean că menţine starea conflictuală dintre PSD şi PD-L la Bistriţa

Geoană îl acuză pe Ioan Oltean că menţine starea conflictuală dintre PSD şi PD-L la Bistriţa
Sursa foto: Mircea Geoana
05 Apr 2009   •   10:40

Disensiunile dintre PSD şi PD-L la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud par a nu se fi sfârşit nici după ruperea protocolului de colabrare. Preşedintele PSD, Mircea Geoană l-a acuzat pe liderul organizaţiei democrat liberale, Ioan Oltean că nu a dorit nicio clipă să înceteze atacurile la adresa partidului său. Geoană este totuşi optimist şi spune că exemplul de la Bistriţa nu va fi urmat şi de alte judeţe.

Mircea Geoană susţine că, deşi a făcut presiuni pe lângă preşedintele PD-L Emil Boc pentru a-l tempera pe Ioan Oltean în atacurile sale la adresa organizaţiei PSD Bistriţa, rugăminţile sale au rămas fără răspuns. El a admis că mai există judeţe din ţară unde cele două partide nu au încheiat protocoale de colaborare dar speră ca exemplul de la Bistriţa Năsăud să nu fie urmat şi de alte organizaţii din ţară.

Filiala Bistriţa-Năsăud a Partidului Social Democrat a decis să rupă protocolul încheiat cu organizaţia PD-L, acuzând ?interese politice şi conjuncturale? în alocarea fondurilor repartizate primăriilor de Consiliul Judeţean condus de democrat liberali.

Antena 3

×
Parteneri
1,5 milioane de angajați români ar putea avea salarii mai mici, din iulie
x close