Antena 3 CNN Politică Geoană:"Învingătorul de azi este PSD. PDL ar trebui numit PDLEBA" (VIDEO)

Geoană:"Învingătorul de azi este PSD. PDL ar trebui numit PDLEBA" (VIDEO)

Geoană:"Învingătorul de azi este PSD. PDL ar trebui numit PDLEBA" (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Geoanã
08 Iun 2009   •   17:54

PSD este fără nici un dubiu câştigătorul acestor alegeri, în timp ce PDL care ar putea fi numiti de acum încolo şi PDLEBA a scăzut sub pragul psihologic de 30%, a afirmat luni, liderul social-democrat, Mircea Geoană după terminarea analizei alegerilor de către grupul strategic al partidului.

Geoană a ţinut să punteze faptul că Psd a acrescut cu 10 procente şi implicit ca număr de eurodeputaţi faţă de alegerile din 2007. În paralel, ?lucrul cel mai important PDL a scăzut sub pragul psihologic de 30%: au mai puţine mandate decât în 2007? a remarcat Geoană.
Liderul PSD a ironizat ?uşorul fard? sub care democrat-liberalii încearcă să-şi ascundă tristeţea prin coopatarea procentelor Elenei Băsescu la zestrea electorală a partidului.

?O doresc înapoi aşa cum în 2007 i-au dorit pe cei de la PLD. Poate de acum încolo putem numi şi PDL şi PDLEBA. Recomandăm chiar să-l pună pe lista lor şi pe Laszlo Tokes că tot face parte din marea familie a popularilor europeni? a luat peste picior Geoană demersul PDL.

?Învingătorul de azi e PSD, învinşii de astăzi, cei de la PDL? a conchis liderul PSD.




Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close