Antena 3 CNN Politică Liderul PSD Iași îl somează public pe Alexandru Muraru: ”Cei doi liberali stau mai mult la DNA și DIICOT decât stau la serviciu”

Liderul PSD Iași îl somează public pe Alexandru Muraru: ”Cei doi liberali stau mai mult la DNA și DIICOT decât stau la serviciu”

Liderul PSD Iași, Bogdan Balanişcu, îl somează pe Alexandru Muraru să își ceară scuze ieșenilor pentru că i-a susținut pe Mihai Chirica și Costel Alexe în fruntea Primăriei și a Consiliului Județean Iași.

Liderul PSD Iași îl somează public pe Alexandru Muraru: ”Cei doi liberali stau mai mult la DNA și DIICOT decât stau la serviciu”
Sursa foto: Facebook/ Alexandru Muraru
de Andreea Ştefan    |    25 Ian 2023   •   17:48

”În locul proiectelor pentru Iași, „liberalul O” (zero), Alexandru Muraru face „analiză de text” pe discursurile demnitarilor prezenți în Moldova, la evenimentele ce au marcat Unirea Principatelor Române, din dorința de a sădi sămânță de gâlceavă în spațiu mediatic. Toate acestea cu scopul câștigării capitalului de imagine!

Dar dacă tot a adus în discuție nevoia de scuze, îi somez pe Alexandru Muraru să ceară scuze public ieșenilor pentru nedreptatea pe care le-o face, susținând în fruntea Primăriei și a Consiliului Județean doi peneliști care s-au remarcat numai prin dosare penale nenumărate, ce au pus într-o lumină proastă cele două instituții etalon ale comunității!

Să-și ceară scuze public pentru faptul că cei doi liberali condamnă la subdezvoltare Iașiul și stau mai mult la DNA și DIICOT, decât stau la serviciu pentru a lucra în folosul oamenilor! Să iasă public și să recunoască că trage în groapa politică întreaga echipă penelistă de dragul celor doi politicieni certați cu legea, cerându-și scuze și în fața liberalilor care mai au un gram de respect pentru ieșeni și un gram de demnitate!

Știu însă că dinspre Podu Roș nu vor veni nici explicații, nici scuze, ci doar fumigene sau mizerii, dar atunci când ai mintea odihnită... o faci pe demagogul!”, a transmis într-o postare pe Facebook liderul PSD Iași, Bogdan Balanişcu.

Citește și: Suspiciuni de corupţie şi grup infracţional organizat, la Primăria Iaşi | Primarul Chirica, sub control judiciar 60 de zile

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close